Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Vural Çelik yeni projede

Vural Çelik yeni projede
0
52

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Vural Çelik yeni projede Avrupa Yakası adlı dizide oynayan Kubilay isimli oyuncu Vural Çelik yeni bir diziyle karşımıza çıkıyor 'AVRUPA YAKASI'NDA DOST YOK! 1548635119 1548635119 vuralcelikyeniprojede5c4e4bf38ca04vuralcelikyeniprojede5c4e4bf38ca04 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabervural17mart&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'CSI' İSİMLİ YENİ BİR DİZİDE KOMİSER ROLÜYLE EKRANA GELMEYE HAZIRLANAN VURAL ÇELİK ŞÖHRETİ YAKALADIĞI 'AVRUPA YAKASI'NI ARTIK İZLEYEMEDİĞİNİ SÖYLEDİ: ANILARIM VAR, ÇOK ÜZÜLÜYORUM 'Avrupa Yakası ile şöhreti yakalayan Vural Çelik, Tuba Ünsal'la başrolleri paylaşacağı 'CSI' adlı diziyle ekrana dönecek Amerikan yapımı 'CSI' dizisini ti'ye alan polisiye komedide bir komiseri canlandıracak olan Çelik, bu rol için kilo aldığını söylüyor 'Avrupa Yakası'ndan dargın ayrılan oyuncu 'Bu konuyla ilgili duygularım karmakarışık! 'Avrupa Yakası'nın hayatımdaki yeri fazla diğer fakat üzgünüm kimseyi özlemedim ve kimseyle görüşmüyorum' diye konuşuyor * TRT'de yayınlanacak 'CSI' adlı bir diziye başlıyorsunuz Rolünüzden bahseder misiniz? Kriminal polisiyekomedi türünde bir yapım Türkiye'de bu türde bir dizi ilk olarak çekiliyor Ben Ziyan Zebiloğlu adlı bir başkomiseri canlandırıyorum Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Amerikan 'CSI' isimli dizinin bir ironisi TUBA ÜNSAL ÇOK ZEKI * Biraz kilo almış gördük sizi Bu rol için mi? Kısmen! Gerçekte biraz estetik azıcık da afiyet problemleri sebebiyle 1520 kilo vermeyi düşünüyordum Ama bu proje için öneri geldiğinde, yazarımız Alkan Demiralp'in de ricasıyla Ziyan karakteri için birkaç kilo daha aldım Ama herkes böyle daha şeker göründüğümü söylüyor * Genel Olarak komik rollerde çıkıyorsunuz karşımıza Bu sizin tercihiniz mi? Evet, komedi dizilerindeki performansım sebebiyle genellikle bu yönde teklifler geliyor Fakat bu dizide Ziyan Zebiloğlu'nun iç dünyasını da ziyaret edeceğiz Gerçekten fazla merhametli, muzip, gülünç, sinirli ve romantik bir aşk adamı Ziyan Ama öteki tiplemelerimden fazla ayrı olacağı belirli! Bu yüzden çok heyecanlıyım Bu rolümle de hayranlarımı mutlu etmeyi çok istiyorum * Tuba Ünsal'la başrol oynuyorsunuz değil mi? Evet! Tuba'nın partnerim olması beni fazla mutlu etti Çünkü çok zeki, sevimli ve enerjisi yüksek bir insan Bu proje doğruca kendisiyle tanıştık ama kısa zamanda arkadaşlık ve samimiyet namına çok yol kat ettik Umarım bu enerji, diziye de yansır Keza Yalçın Gülhan'ın da oynaması bize öbür bir mutluluk kattı Daha birçok oyuncu arkadaşımız var Hepsini söylemeyeyim sürpriz olsun lakin fazla şeker bir kadro oluşturduk TRT de her türlü desteğiyle yanımızda bulunuyor Bu da bize güç veriyor * Oyunculuk kariyerinizle ilgili önümüzdeki günlerde neler yapmak istiyorsunuz? Oyunculuğun hedefi olmaz Oyunculukta son durak asla olmaz Çünkü her yaştan karakteri oynayabilirsiniz Hayatınızın son günlerini yaşarken bile hâlâ sete gidip geliyor olabilirsiniz Sahiden bizim mesleğin kutsallığı ve güzelliği de buradadır * Peki özel hayatınıza gelecek olursak Yalnızım! Ve evet bizler yalnızız! Bizlerde kimyamızdan ileri gelen bir çeşitlilik vardır Kolay sevemez, basit aşık olamaz, kolay dost edinemeyiz Hepimizin öbür karakteristik özellikleri var ama şu bir gerçektir fakat; hepimiz duygusalız Duygusuz ressam olmaz! Natürel ancak bizler de aşık olmak, bir sürü dostumuzun olduğu bir hayat sürmek isteriz lakin sıkça bunu başaramayız Biz, diğer insanlardan daha çok yalnız kalırız Lakin gerçi sevenlerimizin sevgisi var ve bu bizim aldığımız en güzel gıda! * Ya evlilik? id Şu lahza hayatımda biri yok fakat yuva ve çocuk konulu rüyalar görmeye başladım Çocukları fazla seviyorum İki tane dünya tatlısı yeğenim var Şimdilik çocuk hasretimi onlarla gideriyorum Umarım ben de sevgi doymuş bir evlilik yapar, dinç ve sevimli çocuklara sahip olurum * 'Avrupa Yakası'ndan kırgın ayrıldınız Duygularım karmakarışık! Mesleki kariyerime kattığı şeyler açısından 'Avrupa Yakası'nın hayatımdaki yeri başka Fazla güzel günlerim oldu Şöhreti 'Avrupa Yakası' ile yakaladım Halkın sevgisini kazandım Gizli yaşayacağım kapital sahibi oldum Fakat huzursuz günler de geçirdim Rüzgarlar samyeli olarak yok de, lodos biçiminde esmeye başlamıştı Bu rüzgarların beni oradan uçuracağı aşikardı Dostlarımı özlemedim Kimseyle görüşmüyorum Hülya Avşar haklı, bu camiada reel arkadaş bulmak zorlama Beni en çok amortisör; arkadaşım dediğim ve daha önce diğer projelerde de çalıştığım insanların diziden sonradan beni aramaması! * Diziyi izliyor musunuz? Hayır! Ne de olsa hatıralar var Hem fena keza de hoş anıları anımsattığı için izlemek istemiyorum Birkaç kez denedim fakat üzülmeme neden oldu Diziye bitmiş dahil olmam ise olası değil * 'Avrupa Yakası'nda oyunculuğunuz kadar sesinizle de uyarı çekmiştiniz Peki albüm yapmayı düşünür müsünüz? Bu konuda yetenekli olduğum söyleniyor Ama albüm yapma ve sahneye çıkma konusunda istekli olduğum söylenemez Ben aktörüm, şarkı anlatmak başka bir dal Benim şarkı söyleme yerim bir dizi, bir film ya da bir müzikal olabilir Lakin bu konuda pek çok email alıyorum ama, şayet bir single yapabilirim Şartların oluştuğuna inandığım süre gerçekleşebilecek bir şey bu! Ama bu single'ı yaptığım zaman Gülenay gibi herkesi ağlatacağım belirli! Mahsun'un ufku beni büyülüyor! * Türk Sineması 89 yıldır atakta! Artık filmlerimiz gişede Hollywood filmlerini bile sollamaya başladı Ne düşünüyorsunuz? Türk Sineması'na uzun bir aradan daha sonra taze kan geldi ve bundan böyle eskisi kadar dinç Bu şart beni mutlu ediyor Sektörümüzün canlı kalması hepimizin dileği çünkü bizler oyuncuyuz Bu dünya arenasında sanatımızın devamı için kayda değer * Mahsun Kırmızıgül'ün yeni filmi 'Güneşi Gördüm' de vizyonda! Oyuncu olarak Kırmızıgül'ü nasıl buluyorsunuz? Bu soru beni fazla mutlu etti Mahsun'u tebrik ediyorum Birincil filmi 'Beyaz Melek'i sinemada seyrettim ve yeni filmini de seyretmek için sabırsızlanıyorum Mahsun'un ufku, derinliği, gözlemciliği ve disiplini beni fazla büyüledi Ülkemizde Çağan Irmak ve Nuri Bilge Ceylan filmleri sabırsızlıkla bekleniyordu Bundan sonra Mahsun Kırmızıgül filmleri de sabırsızlıkla beklenecek  

858,507Konular
982,875Mesajlar
33,084Kullanıcılar
egoesraSon üye
Üst Alt