Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Waffle (Tost Makinasında)

Waffle (Tost Makinasında)
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Waffle (Tost Makinasında) Tarifi İçin Malzemeler

*1 yumurta
*2 yemek kaşığı toz şeker
*Yarım nehir bardağı sıvı yağ
*1 çay bardağı süt
*1 nehir kaşığı kabartma tozu
*1 paket vanilya
*6 yemek kaşığı un (krepten birazcık daha koyu kıvamlı olacak)

İç Malzemeler;

*Nutella ya da ekmek üzeri olan sürülen çikolatadan
*Mevsimine tarafından meyveler
*Çikolata sos
*Dekore Etmek içinde fıstık, fındık, damla çikolata ya da elinizde ne varsa

Waffle (Tost Makinasında) Tarifi Yapılışı
Yumurta ile şeker dürüstçe çırpılır, tüm malzemeler eklenir Benim tost makinam schafer tost makinası benim makinada yapışma olmadı lakin siz makinanıza güvenmiyorsanız Fırça yardımı ile hafif yağlayabilirsiniz Karışımdan 1 kepçe alıp makinanın ortasına yerleştirin ve kızartmasını bekleyin sonradan çikolatayı sürün meyvelerinizi yerleştirin, ben kivi, muz, çilek, kullandım İster açık bir şekilde isterseniz ekmek arası biçiminde servis edebilirsiniz Dilediğiniz gibi süsleyin SAĞLIK DURUMU OLSUN*

Similar threads

Waffle (Tost Makinasında) Tarifi İçin Malzemeler *1 yumurta *2 yemek kaşığı toz şeker *Yarım çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı süt *1 çay kaşığı kabartma tozu *1 paket vanilya *6 yemek kaşığı un (krepten biraz daha koyu kıvamlı olacak) İç Malzemeler; *Nutella veya ekmek üzeri olan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Tost Makinasında Waffle Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *1 çay bardağı sıvı yağ *1 çay bardağı şeker *1 adet yumurta *1 çay kaşığı kabartma tozu *1 paket vanilya *15 su bardağı un Tost Makinasında Waffle Tarifi Yapılışı Tüm malzemeleri karıştırıp çırpalım ve tost makinasını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
38
Tost Makinasında Nefis Waffle Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *1 yumurta *12 çay bardağı sıvı yağ *12 çay bardağı şeker *1 paket vanilin *1 çay kaşığı kabartma tozu *1,5 su bardağı un Süsleme; *Nutella tipi çikolata *Çikolata sos *Tercihe göre meyve Tost Makinasında...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Tost Makinasında Waffle Tarifi İçin Malzemeler *1 su bardağı süt *Yarım çay bardağı sıvı yağ *Yarım çay bardağı şeker *1 yumurta *1 çay kaşığı kabartma tozu *1 paket vanilin *Yarım çay kaşığı tarçın *1 buçuk su bardağı un Tost Makinasında Waffle Tarifi Yapılışı Kabartma tozu ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Tost Makinasında Pratik Waffle Tarifi İçin Malzemeler *1 Su Bardağı Süt *1 Yumurta *12 Çay Bardağı Şeker *Vanilya *Kabartma Tozu *Un *Nutella *Meyvelerimiz *Ceviz *Badem *Damla çikolata *Fındık Tost Makinasında Pratik Waffle Tarifi Yapılışı Malzemelerimizi bir kabın içinde krep...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
858,496Konular
982,172Mesajlar
30,113Kullanıcılar
allySon üye
Üst Alt