Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Waffle

Waffle

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Waffle Tarifi İçin Malzemeler

*2 yumurta
*2 tatlı kaşığı toz şeker
*1 silme çay kaşığı tuz
*1 paket vanilya
*1 paket kabartma tozu
*1 su bardağı süt
*Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
*1+çeyrek su bardağı un

Üzeri için;

*İstediğiniz meyveler, kuruyemişler, soslar ( Ben ne varsa onu kullandım

Waffle Tarifi Yapılışı Öncelikle yumurtaların sarısını ve beyazını ayrı kaplara ayırıyoruz, sarısına toz şekeri beyazına 1 paket vanilyayı döküp karıştırıyoruz Beyazını katılaşıp krem şanti kıvamını alana kadar blenderla çırpın Sarısını da şeker içinde eriyene kadar çırpın, daha sonra sarısının üstüne tuzu, sütü ve sıvı yağı dökün Az bir karıştırın sonra unu ve kabartma tozunu birlikte eleyin içine iyice çırpın biraz katı gibi gelebilir size ama beyazını dökünce açılacak kıvamı, unu ve kabartma tozunu eledikten sonra krem şanti kıvamını alan yumurtanın beyazını karışımın içine dökün Spatulayla beyazını söndürmeden alttan üste doğru yavaş yavaş karıştırın Sonra ister waffle makinesinde yapın ister tavada, ben tavada yaptım ama harikaa oldu yumuşacık, soğusa bile aynı harika duruyo Mutlaka deneyin afiyett olsun ?

858,496Konular
982,155Mesajlar
30,095Kullanıcılar
kayaesSon üye
Üst Alt