Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Warcraft 3:Region of Chaos hileleri(Demo içinde geçerli)

Warcraft 3:Region of Chaos hileleri(Demo içinde geçerli)
0
125

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Evet arkadaslar oyun esnasında Ente tuşuna basın ve şu kodları girin
WarpTen : Hızlı Üretim
IocainePowder : Hızlı Ölüm
WhosYourDaddy : Ölümsüzlük ve ilk vuruşta öldürme
KeyserSoze miktar : miktar kadar Altın
LeafItToMe miktar : miktar kadar Odun
GreedIsGood miktar : miktar kadar Kaynak
PointBreak : Yemek
ThereIsNoSpoon ; mana
TheDudeAbides : cooldown
StrengthAndHonor : Yenilgi yok
ItVexesMe : Kazanmak yok
WhoIsJohnGalt : Araştırma
ISeeDeadPeople : Haritayı açar
Synergy : Techtree
RiseAndShine : Şafak
LightsOut : Akşam
DaylightSavings saat : Günün zamanı
SharpAndShiny : Upgrade
Motherland ırk level : Level atlayımı
SombodySetUpUsTheBomb : Kaybetmek
Hakettiysem +++rep

Similar threads

WarpTen Hızlı Üretim IocainePowder Hızlı Ölüm WhosYourDaddy Ölümsüzlük ve ilk vuruşta öldürme KeyserSoze miktar miktar kadar Altın LeafItToMe miktar miktar kadar Odun GreedIsGood miktar miktar kadar Kaynak PointBreak Yemek ThereIsNoSpoon mana TheDudeAbides cooldown StrengthAndHonor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Oyun sırasında enter'a basın ve aşağıdaki kodları yazın: WarpTen : Hızlı Üretim IocainePowder : Hızlı Ölüm WhosYourDaddy : Ölümsüzlük ve ilk vuruşta öldürme KeyserSoze miktar : miktar kadar Altın LeafItToMe miktar : miktar kadar Odun GreedIsGood miktar : miktar kadar Kaynak PointBreak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
Oyun sırasında enter'a basın ve aşağıdaki kodları yazın: Kod Sonuç WarpTen Hızlı Üretim IocainePowder Hızlı Ölüm WhosYourDaddy Ölümsüzlük ve ilk vuruşta öldürme KeyserSoze miktar miktar kadar Altın LeafItToMe miktar miktar kadar Odun GreedIsGood miktar miktar kadar Kaynak PointBreak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Warcraft III: Reign of Chaos oyun hilesi Oyun sırasında enter'a basın ve aşağıdaki kodları yazın: WarpTen : hızlı üretim IocainePowder : hızlı ölüm WhosYourDaddy : ölümsüzlük ve ilk vuruşta öldürme KeyserSoze miktar : miktar kadar Altın LeafItToMe miktar : miktar kadar Odun GreedIsGood miktar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Oyunda Enter'a basıp mesaj kutusunu açın ve aşağıdaki hileleri yazın Cheat Code Enabledmesajı çıkarsa hile açılmış demektir iseedeadpeople fog of war'u kaldırır (savaş sisi ) allyourbasearebelongtous Görevi kazanırsınız somebodysetupusthebomb Görevi kaybedersiniz thereisnospoon Sınırsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,497Konular
981,899Mesajlar
29,926Kullanıcılar
hzmami_31Son üye
Üst Alt