Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Warcraft 3 War3 exe fatal eror

Warcraft 3 War3 exe fatal eror
0
149

Similar threads

arkadaşlar bnde fm manager 08 war kaldırmak istiyorum kaldıra tıkladığımda fatal appilication eror yazıo onun altında java ile ilgili bişiler yazıo this appilication will now exit(lax) gibi yazı çıkıo ok a tıklıom bişi olmuo ltfn bi yardım edermisiniz?
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Warcraft 3'ü açarken böyle bir hatayla karşılaşıyorum bana yardımcı olurmusunuz yardım edene repler feda this application has encountered a critical error FATAL ERROR! program: c:\games\warcraftiii\war3exe exception: 0xC0000005 (ACCESSVIOLATION) at 001B:1503AD90 the instruction...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
call of 2 yi multiplayer oynamak için bi siteden yama indirdim Multiplayer olarak oyuna girebiliyorum ama single payer dan oynamaya çalışınca şu hatayı veriyor: FATAL ERROR Error during initialization: Failed to initialize renderer: version mismatch yardım ederseniz çok sevinirim
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Ya bn 2 bölüme geçtimm melindayı kurtar dioo tmm kurtarıom yaşlı kadının ellerin, bağlıomm o suçluyu öldürüomm ama bi türlü bölüm geçmio yaasivilleri kurtar dio bütün hepsini kurtarıom ama geçmi anlamadım bi yardım lütfenn
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
arkadaşlar bi yardım etseniz ya oyunun tam ortasındayken çaşılmayı durdurdu hatası veriyor ne yapmalıyım lütfenn yardııımmm!!!!
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt