Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Warcraft III: Reign of Chaos

Warcraft III: Reign of Chaos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Oyun sırasında enter'a basın ve aşağıdaki kodları yazın:
Kod Sonuç
iseedeadpeople Tüm harita açılır
allyourbasearebelongtous Görevi kazanırsınız
somebodysetupusthebomb Görevi kaybedersiniz
thereisnospoon Sınırsız Mana
whosyourdaddy Ölümsüzlük ve düşmanı
ilk vuruşta öldürme

Similar threads

Warcraft III: Reign of Chaos oyun hilesi Oyun sırasında enter'a basın ve aşağıdaki kodları yazın: WarpTen : hızlı üretim IocainePowder : hızlı ölüm WhosYourDaddy : ölümsüzlük ve ilk vuruşta öldürme KeyserSoze miktar : miktar kadar Altın LeafItToMe miktar : miktar kadar Odun GreedIsGood miktar ...
Cevaplar
0
Görüntüleme
115
Warcraft II Battlenet Edition IT IS A GOOD DAY TO DIE : Ölümsüzlük GLITTERING PRIZES : 10,000 gold, 5000 lumber ve 5000 oil VALDEZ : 5000 oil SPYCOB : 5000 oil HATCHET : Wood'u 2 vuruşta alın MAKE IT SO : Hızlı üretim TITLE : Hızlı adamlar NOGLUES : Büyü tuzaklarını iptal edin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Oyun sırasında enter'a basın ve aşağıdaki kodları yazın: Kod Sonuç WarpTen Hızlı Üretim IocainePowder Hızlı Ölüm WhosYourDaddy Ölümsüzlük ve ilk vuruşta öldürme KeyserSoze miktar miktar kadar Altın LeafItToMe miktar miktar kadar Odun GreedIsGood miktar miktar kadar Kaynak PointBreak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Oyunda Enter'a basıp mesaj kutusunu açın ve ardından aşağıdaki hileleri yazın NOT: Cheat Code Enabledmesajı çıkarsa hile açılmış demektir iseedeadpeople Savaş sisini kaldırır allyourbasearebelongtous Görevi kazanırsınız somebodysetupusthebomb Görevi kaybedersiniz thereisnospoon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Oyunda Enter'a basıp mesaj kutusunu açın ve aşağıdaki hileleri yazın Cheat Code Enabledmesajı çıkarsa hile açılmış demektir iseedeadpeople fog of war'u kaldırır (savaş sisi ) allyourbasearebelongtous Görevi kazanırsınız somebodysetupusthebomb Görevi kaybedersiniz thereisnospoon Sınırsız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,497Konular
981,928Mesajlar
29,943Kullanıcılar
hhhuijSon üye
Üst Alt