Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
slm benim bilgisayarımda warcraft 3 yüklü suan ama frozen throne deil sadece warcraft 3 yazıo ve ben gecenlerde internet cafede arkadaslarımla birlikte bi oyun oynadım warcraft 3 frozen throne de dota die bi bolüm ve cok hosuma gitti ve evdeki bilgisayarıma onu yuklemek istiyorum acaba bendeki...
Warcraft III: The Frozen Throne Oyun Hileleri, warcraft Oyun Hileleri, Oyun Hileleri
Tek kişilik oyun moduna girip Enter tuşuna basın, aşağıdaki hile kodlarından birini girip tekrar Enter tuşuna basın Hile kodunu doğru girdiyseniz Cheats Enabled!yazacaktır
allyourbasearebelongtous Oyunu...
arkadaşlar ben frozen throne yani dota oynamaya daha çok yeni başladım ve hangi karakter hangi itemi yapmalı?,item nası bitleştirilir?,hangi özellik için hangi item yarar sağlar? gibi soruların cevabında bana yardımcı olursanız sevinirimhatta bunların dökümü varsa yada anlatabilirseniz daha da...
slm arkadaşlar warcraft 3 cd aldım reign of chaos şu an ben frozen of throne eklentisinide indirmek istiyorumda ama ilk regin of chaosun tüm patchlerinimi atıcam yoksa direk frozen thronemi indiricem
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.