Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Warcraft III yardım

Warcraft III yardım

Similar threads

slm benim bilgisayarımda warcraft 3 yüklü suan ama frozen throne deil sadece warcraft 3 yazıo ve ben gecenlerde internet cafede arkadaslarımla birlikte bi oyun oynadım warcraft 3 frozen throne de dota die bi bolüm ve cok hosuma gitti ve evdeki bilgisayarıma onu yuklemek istiyorum acaba bendeki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Warcraft III: The Frozen Throne Oyun Hileleri, warcraft Oyun Hileleri, Oyun Hileleri Tek kişilik oyun moduna girip Enter tuşuna basın, aşağıdaki hile kodlarından birini girip tekrar Enter tuşuna basın Hile kodunu doğru girdiyseniz Cheats Enabled!yazacaktır allyourbasearebelongtous Oyunu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
arkadaşlar ben frozen throne yani dota oynamaya daha çok yeni başladım ve hangi karakter hangi itemi yapmalı?,item nası bitleştirilir?,hangi özellik için hangi item yarar sağlar? gibi soruların cevabında bana yardımcı olursanız sevinirimhatta bunların dökümü varsa yada anlatabilirseniz daha da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
70
slm arkadaşlar warcraft 3 cd aldım reign of chaos şu an ben frozen of throne eklentisinide indirmek istiyorumda ama ilk regin of chaosun tüm patchlerinimi atıcam yoksa direk frozen thronemi indiricem
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Warcraft 3 Frozen throne ***** varsa verebilirmisiniz arkadaşlar
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,918Mesajlar
29,938Kullanıcılar