Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Warrock Rutbe Sistemi Turkce anlatım

Warrock Rutbe Sistemi Turkce anlatım
0
73

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
warrock rutbe turkce

Warrockun resmi sitesinde ingilizce olarak verilen rutbeler ve tabiki Turkceleri
ilk olarak ingilizce tanımlı rutbe sistemi

imageswarrockrutbesistemiturkceanlatim5b09627ed9e36

Acıklamaları ise aşağıdaki gibidir
imageswarrockrutbesistemiturkceanlatim5b09627fedad5

Similar threads

warrock rutbeler, TrWarrockNet'te ingilizce olarak verilen rutbeler; Hem Turkce hem de ingilizce TURKCESİ imageswarrockrutbesimgeleri5b095e96712f7 İNGİLİZCESİ (WarrockNet) imageswarrockrutbesimgeleri5b095e97878d1
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
TSK da Rutbeler imageskaracilarinrutbesiralamasinasildir5afb4082d5e44 imageskaracilarinrutbesiralamasinasildir5afb4083e8c59 MAREŞAL Mareşal, bazı ulkelerdeki en yuksek askeri rutbe Fransızca mareschal (nalbant, komutan), oncesinde Latince mariscalcus sozcuğunden gelir Mariscalcus...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Askeri Rutbeler Ve Gorevleri Askeri Rutbeler Ve Gorevleri Nelerdir Er: orduda herhangi bir rutbeye sahip olmayan askerlere verilen addırİhtiyacları devlet tarafından karşılanırTurk Silahlı Kuvvetleri'nde belirli bir sure icin silah altında olan askerler er rutbesine sahiptir Onbaşı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
Kavuk Nedir Hakkında Bilgi Kavuk Bir ceşit başlık Eskiden kullanılan serpuşlardan birinin adı Kavuklar ekseriya keceden yapılır, yukarı doğru daralan dikey şeritlerinin icine pamuk doldurulurdu Eni fazla, uzunluğu az olan sarık ile etrafına birkac parmak genişliğinde sargı yapılırdı Şekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
ingilizce aşk sozleri ve turkce anlamları ingilizce aşk sozleri ve anlamları ingilizce aşk sozleri turkce anlamlarıyla En Guzel İngilizce Aşk Sozleri Ve Turkceleri Love is like war: easy at the begin and hard at the end aşk savaş gibidirkolay başlar ve zor biter Love make you blind...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,460Konular
981,104Mesajlar
29,527Kullanıcılar
ConsternatedSon üye
Üst Alt