Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Warzone’daki bir ekipman açığı oyuncuları bezdirdi

Warzone’daki bir ekipman açığı oyuncuları bezdirdi
0
36

klimaci

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
90
warzone-da-bir-ekipman-acigi-oyunculari-bezdirdi.jpg

Battle Royale türünün en popüler oyunlarından birisi olan Call of Duty Warzone içerisinde bulunan bir ekipman açığı oyuncuları bezdirdi. Warzone’da oyuncular sürekli olarak bir şeylerin açığından yararlanıp diğer oyuncuların oyun zevkini baltalıyor. Bu sefer de oyun içerisinde bulunan “Stim” adındaki bir ekipmanı istismar ediyorlar.

Warzone içerisinden “Stim” ekipmanının kaldırılması isteniyor

Warzone‘daki agresif oyuncuların vazgeçilmezi olan Stim‘ler kullanıldığında karakterinizin sağlığını hızlı bir şekilde tazelerken bir yandan da karakterinizin Tactical Sprint yeteneğini yeniliyor. Reddit‘te paylaşılan bir videoda sona kalan iki oyuncu rakiplerini bulamadan ölüyor. Çünkü rakipleri çemberin yakınında bile değil. Stim ekipmanının açığından faydalanan oyuncular, sınırsız bir şekilde bu ekipmanı kullanabiliyorlar. Doğru şekilde yapılırsa çembere girmenize bile gerek kalmıyor.

I regret to inform you that Unlimited Stim Glitch™ is back. First game this morning had two people doing it against each other. from CODWarzone

Yukarıdaki Reddit videosunda oyuncuların neler olduğunu anlayamadan yere düştüğünü görebilirsiniz. Hemen sonrasında oyunun kazananı ekranlara geliyor. Kazanan kişinin Stim‘i sınırsız bir şekilde kullandığını rahatça görebilirsiniz. Stim oyuna eklendiğinden beri 4 kez “düzeltilmiş” ama değişen bir şey olmamış. Oyuncular geliştirici şirketten ekipmanın kaldırılmasını istiyor.

858,468Konular
981,196Mesajlar
29,542Kullanıcılar
abcalcioSon üye
Üst Alt