Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

watch dog türkçe yama var mı bilen???

watch dog türkçe yama var mı bilen???

Similar threads

Merhaba arkadaşlar fm2019 orjinal oyunu var 1 hafta öncesine kadar windows 7 kullanıyordum format attırdım windows 8 kurdurdum steamdan tekrar fm14 yükledim ama açılmıyor oyun hemde hiç açılmıyor araştırdım bazı arkadaşlar görev yöneticisinden kapat tekrar dene falan yazmış bende orada bile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
selamlar, ya rice of nationsu zar zor buldum yükledim ama ispanyolca çıktı ingilizce veya Türkçe yaması var mı bu oyunun bilen biri varsa her mesajına 3m rep atıcam
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Bağdaştırıcı Dizesi : Radeon x300X550x1050 Series İşlemci : Inrel (R) Pentium (R) D CPU 300GHz RAM : 2,50 GB Sistem türü : 32 bit Windows Sürümü : Win7 Ultimate SP 1 Bilgisayarımın özellikleri bunlar Bilgisayarıma Fifa 2019 ü sorunsuz bir şekilde yükledim ve kurdum Oyunu açarken, E0001...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Merhaba arkadaşlar Crysis oyununu dün yükledim ama kasarak oynuyorum Sebebini bilen var mı acaba Bilgisayarımın markasa MSI EX600 Sistemde İntel pentium Core duo2 2 Ghz işlemci, 2 GB ram, 160 gb harddisc, Geforce 8400M G 256 MB ekran kartı( sanırım ramden yiyerek 512 oluyor), Ama şöyle bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Pes 2019 Türkçe Spiker yaması Dünyanın en çok oynanan oyunlarında olan Pro Evolution Soccer (PES) serisinin 2019 oyunu için turkcespikercom tarafından hazırlana türkçe spiker yaması tamamlandı ve indirilmeye hazır Bu sene de her yıl olduğu gibi güzel bir spiker olmuş Bu yama sayesinde oyundan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
858,496Konular
981,704Mesajlar
29,775Kullanıcılar
mersinatesiSon üye
Üst Alt