Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Watch Dogs 2 Ekran kartı sorunu

Watch Dogs 2 Ekran kartı sorunu
0
157

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Selamun aleyküm arkadaşlar Amd fx 6100 overclock 43 ghz ile gtx 960 4gb asus kullanmaktayım Watch dogs 2 ssd ye kurulu Ayarlar high ile ultra arasında 30 ile 40 fps arası alıyorum 1080 p de birden mavi ekran geldi reset attı ve oyuna girdiğimde işlemciyi %80 90 kullanıyordu ama ekran kartını %20 kullanıyor ve 10 ile 15 fps arası alıyorum Driverleri kaldırıp geri yükledim oyunu optimize ettim ama yok oyun düzelmiyor yardım edin lütfen

Similar threads

Daha önce GTA 5 ücretsiz olmuş ve tüm oyun severlerin yüzünü güldürmüştü. Şimdi ise sıra bir başka oyuna geldi. Watch Dogs 2 ücretsiz oldu. Biz de bu videomuzda merak edilen o sorunun yanıtını veriyoruz; Watch Dogs 2 ücretsiz nasıl alınır? Bu videomuzda sizlere Watch Dogs 2’yi ücretsiz bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Merhaba arkadaşlar Win XP de sorunsuz çalışan oyun şimdi sorun var, zotac firmasına şöyle bir mesaj attım fotoları ile birlikte garanti süresi bitti diye ilgilenmediler gtx 560 ekran kartımı win xp de kullanıyordum win 81 kurduktan sonra sorunlar başladı vermiş olduğunuz orjinal cd dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Yeterli bir bilgisayar oluşturmak, bilhassa de oyun hedefli bir bilgisayar toplamak en değerli işlemci yahut ekran kartını satın almakla bitmiyor. Bilgisayarlar, birden çok elektronik modülün birbiriyle irtibata geçmesi sonucu çalışan aygıtlar olduğu için ülkü bir kullanıcı tecrübesi yaşanmak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,759Kullanıcılar
xmaxoqal1332Son üye
Üst Alt