Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

watchOS 6 ile Birlikte Gelen Gürültü Uygulaması Başarılı

watchOS 6 ile Birlikte Gelen Gürültü Uygulaması Başarılı
0
132

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
apple-in-gurultu-uygulamasi-gercek-bir-desibel-metre-ile-ayni-sonuclari-veriyor-video-1560783047.jpg

Apple, giyilebilir teknolojiler üzerinde de çalışmalarını sürdürüyor. Şu ana kadar piyasaya sürdüğü akıllı saatlerle piyasanın hakim markası olmayı başaran Apple, şu sıralarda WatchOS işletim sisteminin yeni sürümünü geliştirmekle meşgul. Kullanıcılarının hizmetine sunulmasına az bir müddet kala  watchOS 6 ile ilgili yeni bilgiller ortaya çıkmaya devam ediyor. Akıllı saatlerine eklediği Gürültü pratiğiyle ön plana çıkmak isteyen Apple, bu mevzuda maksadına ulaşacak üzere görünüyor. Bunun en büyük sebebi, watchOS 6 ile birlikte kullanılacak olan Gürültü pratiğinin önemli mealde başarılı olması. 

Sıradan kaidelerde bir akıllı saat için beklentiler çok yüksek değildir ancak Apple'ın yeni işletim sistemiyle birlikte gelecek olan Gürültü pratiği, beklenenin ötesinde bir performans sunuyor. Ziyadesiyle küçük bir mikrofona sahip olan Apple Watch'ların, gürültü konusunda ne kadar yeterli olabileceği, ortaya çıkan Gürültü tatbikiyle birlikte tartışmalara husus olmuştu. Lakin yapılan gerçek bir test, watchOS 6'nın önemli mealde uygun bir performans sunacağını ortaya çıkardı.

12eac0b899698e823f557285d5047d36706e4c53.jpeg

Yazılım geliştirme yöneticisi olarak hizmet yapmakta olan Blake Helms, Gürültü tatbikinin ne kadar başarılı olduğunu anlayabilmek için uygulamayı gerçek bir desibel metreyle test etti. Elde ettiği sonuçları da Twitter üzerinden takipçileriyle paylaştı. Yaptığı test ile ilgili açıklamalarda bulunan Helms, bu durumu hiç beklemediğini söz etti. Gerçek bir desibel metre ile watchOS 6'nın Gürültü pratiğinin tıpkı sonuçları verdiğini söyleyen Helm, bu tatbike güveneceğini açıkladı. İşte Helms'in Twitter'da paylaştığı o test;

Apple'ın akıllı saat modelleri için geliştirdiği bu işletim sistemi, 2019 sonbaharında kullanıcıların hizmetine sunulacak. İşletim sistemini tüm Apple Watch'lar alacak fakat Gürültü pratiği tüm cihazlarda olmayacak. Yalnızca dördüncü nesil Apple Watch'lar da bu pratik deneyimlenebilecek.

858,498Konular
982,052Mesajlar
30,039Kullanıcılar
postaldudeSon üye
Üst Alt