Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

WC muhabbeti

WC muhabbeti
0
65

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
WC muhabbeti Ev iş ya da umumi tuvaletlerde hep başımıza kazanç, bu cins konuşmalar Tuvaletin doymuş olduğunu görerek sorulur her zaman? Konut Hali Kim var tuvalette ? Kimi isterdin, Ajda Pekkan mı Cem Yılmaz mı ?Ne salaksın ya bu evde iki kişiyizSen dışında olduğuna göre burada kim olabilir? Aman aman iyi ama bir soru sorduk sanadaUkala şey Tuvalette misin? EvetNasıl anladın,Nasadan mi bildirdiler? Ne yapıyorsun orada ? Daima tüketici olduğumdan şikayet ederdin ya Üretime katkıda bulunuyorum Tuvaletten ne zaman çıkarsın? Niye ülkenin bana mı ihtiyacı var? Ya ne vakit çıkarsın? Trafiğe ast Iş ve Umumi Yerler Tuvalet anlamsız mu? Hı hı boştu şu anda ben dolduruyorum Tuvalet dolumu? Evet Kim var içeride ? Hüseyin abi,Hayri amca birde ben varım okeye dördüncü bekliyorduk,gelsene içeri Abi mesai Saatibitti artık çıksan Dur be koçum ben pozitif mesaiye kalıyorum Turhan abi kahveni tazeleyim mi ? Ne kahvesi lan tuvaletteyiz be Girerken elinde gazete vardıBilirim gazete okurken defalarca kahve içersin sen ondan didiydim he he he Git ulan işine Bunca Saat ne yapıyon ya tuvalette? Borsadaki durumu inceliyom salak, kabız olmuşuz dimi Gümrükte takıldı Tıktık Tuvalet batmış mu? Aradığınız tuvalet kapsamı alani dıştan yada kapalı diyadinnetcom  

858,506Konular
983,080Mesajlar
33,115Kullanıcılar
smrnr16Son üye
Üst Alt