Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Wc'nin Başka Anlamı

Wc'nin Başka Anlamı

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Bir Ingiliz ailesi yaz tatillerini vermek üzere Almanya'ya gitmişti Bir gezinti sırasında çok hoş bir kır evinde kaldılar Gelecek tatillerini böyle bir evde vermek istediler Evin bir papaza ait olduğunu ögrendiler ve içini de gördükten sonradan hemencecik gelecek tatil için anlaşma imzaladılar Ingiltere'ye döndükten sonradan birden evin hanımı, ziyaretler sırasında WC'ye rastlamadıklarını hatırladı Merakını yenmek için papaza bir mektup yazdı:

Sayin Bayım, ben sizin kır evinizi kiralayan bayanım WC'nin nerede bulunduğunu acaba bana yazabilir misiniz? Saygılarımla

Mektubu alan papaz, WC'nin ne anlama geldiğini anlayamamış, Almanya'daki Anglican Kilisesinin White Chapelsözcüğünün baş harfleri olduğunu sanmıştı Detaylı bir mektupla cevap verdi:

Sayın Bayan;
Başvurunuzun ulu bir duyguyla ilgili olmasından nedeniyle memnunluk duydum İlgilendiğiniz yerin evden 12 km uzaklığında bulunduğunu bildirmeyi haysiyet sayıyorum Oraya çoğu kez giden birisi olarak bunun azıcık zorluk yaratacağını bildirmek istiyorum sık sık gitme durumunda, isteyenler yemeğini de beraberinde götürebilirler Oraya bisikletle, otomobil ile, ya da yürüye yürüye gidilebilir

Ama oturacak bir yer bulabilmek ve başkalarını rahatsiz etmemek için birazcık erken gitmekte fayda vardır Söz konusu yerde soğuk hava düzeni bulunmakta ve çok hoş bir etki yapmaktadır Çocuklar büyüklerinin yanına oturmakta ve hazır bulunan cümbür cemaat birlikte şarkı söylemektedir Girişte size bir kağıt parçası veriyoruz Geç kalanlar yanındakinin kağıdını kullanabilirler

Aynı kağıdın birkaç defa kullanılmasına olasılık atamak için çıkışta herkes kullandığı kağıdı iade eder Faaliyetlerin ürünleri yoksullara dağıtılmak üzere toplanmaktadır öte yandan yapılanların dışarıdan da duyulabilmesi için içeride gelişmiş bir hoparlör sistemi bulunmaktadır

Müdavimlerin farklı alanlara yönlendirilmiş pozisyonlarda dıştan da izlenebilmelerini karşılamak amacıyla özel cam bölmeler vardır Verdiğim bilgilerin açık ve yeterli olduğu düşüncesi ve bu dek siklet verdiğiniz yerde sık sık buluşabilmek umuduyla en doğru saygılarımı sunarım*

858,477Konular
981,280Mesajlar
29,556Kullanıcılar
rehanSon üye
Üst Alt