Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Web cam alıcam önerilerinizi bekliyorum.

Web cam alıcam önerilerinizi bekliyorum.

Similar threads

slm arkadaşlar yeni bi sistem topluyorum ve 2 ekran kartı arasında seçim yapmakta zorlanıyorum yardımcı olursanız sevinirim düşündüğüm kartlar Sapphire Hd3870 DDR4 512Mb His Hd4670 Iceq DDR3 512Mb bu iki kartı uzun süredir inceliyorum 3870 sanırım biraz daha performanslı fakat 4670 de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
arkadaşlar neden herkes anakart olarak asus tercih ediyor yani forumda 34 mesaaja baktım dj sonsuzluk dahil herkes asus bu intel çöktümü 875p 865gbf bunlar kötümü bu konuda intelin sitesinde bi araştırma yaptım iki boarddada yok yok neden asus bu konuda yardımcı olursanız benim pc emekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
At kılı selülit Fırçası alıcam nerden alabilirim Önerilerinizi bekliyorum Beygir kılı selülit Fırçası alıcam nerden alabilirim Önerilerinizi bekliyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Arkadaşlar Bi Laptop Almak İstiyorum Ama Laptoplarla Aram Fazla Değil Ekran Kartı İşlemci Ram Falan Fazla Anlamıyorum Açıkcası Gittiğim Yerdede Kazıklanmak İstemiyorum Amacım Laptopta Hiç Rahatsızlık Çekmeden Oyun Oynayabilmek Laptop Almamın Nedeni İse Heryere Taşınabiliyor O Yüzden Bilgisayar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt