Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Webcam hatasi acİl yardim lÜtfen

Webcam hatasi acİl yardim lÜtfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
arkadaşlar webcamim orite rn3100
cdsi var driverini yükledim miss gibi oldu sonra amcapa tıkladım connot prewiew graph yazısı geldi siyah bir ekran daha sonra kapttım msn a girdim görüntülü konuşmada webcami görmüyo ve araçlarsesvegörüntü menüsünde donanım hatalı yazıo ama bilgisayarımUSBcamera dan görüntü verio fotograf çekebiliorum ama amcap,msn gibi program lar falan göstermio

tüm sürücüler güncel
DirectX 2011 en son sürüm yükle
webcam sürücüsü güncel
orjinal cdsinden yükledim
amcapta bir sorun yok

LÜTFEN BİRİ BANA YARDIM ETSİNNNNNN

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt