Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bende 80 gb westen digital hdd var bütün yedekler onun içinde ama boardu yandı 80 gb western digital board bulmam gerek elinde olan veya bulabileceğim bi yer varsa söyleyebilir misiniz??
80 gb samsung SP0802N hardiskimi anakartım 10 gb görüyor
İlk başta anakartım destekemiyor zannetim ama aynı hdd'den arkadaşımda da vardı onun makinasıda 10 gb görüyoryani anlıcanız anakart destekliyor fakat 10 gb görüyor
Fdisk, winxp cd vs ile formatladım ama gene aynı görünüyor
samsuungun...
Şirketin HDD ve flash alanlarında inovasyon yapma konusundaki eşsiz yeteneğinin devamı niteliğindeki OptiNAND™ teknolojisine sahip yeni depolama mimarisi, HDD’leri iNAND® yerleşik flash şoförleriyle entegre ve optimize ediyor. Bu, müşterilere, yani hiper ölçekli bulut şirketlerine, CSP’lere...
selam arkadaşlar
bende bi tane 80 lik sata vardı ve gittim yanına bitane daha 320 li sata 2 aldım ve önce 1 ay kadar kullandım sonra bunu çıkarmam gerekti çıkardım ve taktığımda bu hdd yi bios görüyor aygıt yöneticisi görüyor yönetten görüyor ama kapalı yazıyor diski etkinleştir dediğimde ise...
arkadaşlar demin çok ilginç bi şey oldu bir yıldır kullandığım samsung 80 gb ide harddiskini 66 gb olarak kullanıyordum c ile d nin yanında birde e sürücüsü vardı ben hep onu bozuk sanıyordumaz önce diski hızlı biçimlendir deyince 26 gb harddiskte yer açıldıdemek istediğim 80 gb hardiski şuan 93...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.