Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Western Digital 80 gb HDD Board

Western Digital 80 gb HDD Board

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar bende 80 gb westen digital hdd var bütün yedekler onun içinde ama boardu yandı 80 gb western digital board bulmam gerek elinde olan veya bulabileceğim bi yer varsa söyleyebilir misiniz??

Similar threads

80 gb samsung SP0802N hardiskimi anakartım 10 gb görüyor İlk başta anakartım destekemiyor zannetim ama aynı hdd'den arkadaşımda da vardı onun makinasıda 10 gb görüyoryani anlıcanız anakart destekliyor fakat 10 gb görüyor Fdisk, winxp cd vs ile formatladım ama gene aynı görünüyor samsuungun...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Arkadaşlar 80 gb seagate baracuda hdd var bende Gayet sessiz di başlarda ama şu an ses arttı 6 aydır kullanıyorum neden olabilir sizce
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Şirketin HDD ve flash alanlarında inovasyon yapma konusundaki eşsiz yeteneğinin devamı niteliğindeki  OptiNAND™ teknolojisine sahip yeni depolama mimarisi, HDD’leri iNAND® yerleşik flash şoförleriyle entegre ve optimize ediyor. Bu, müşterilere, yani hiper ölçekli bulut şirketlerine, CSP’lere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
selam arkadaşlar bende bi tane 80 lik sata vardı ve gittim yanına bitane daha 320 li sata 2 aldım ve önce 1 ay kadar kullandım sonra bunu çıkarmam gerekti çıkardım ve taktığımda bu hdd yi bios görüyor aygıt yöneticisi görüyor yönetten görüyor ama kapalı yazıyor diski etkinleştir dediğimde ise...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
arkadaşlar demin çok ilginç bi şey oldu bir yıldır kullandığım samsung 80 gb ide harddiskini 66 gb olarak kullanıyordum c ile d nin yanında birde e sürücüsü vardı ben hep onu bozuk sanıyordumaz önce diski hızlı biçimlendir deyince 26 gb harddiskte yer açıldıdemek istediğim 80 gb hardiski şuan 93...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
858,496Konular
981,672Mesajlar
29,758Kullanıcılar
yurhıgvSon üye
Üst Alt