Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Whatsapp Aşk Durumları

Whatsapp Aşk Durumları
0
54

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Whatsapp Aşk Durumları Oldukça yaygın bir ağ olan whatsapp, gün geçtikçe büyük bir kullanıcı kitlesi göre seçim edilmeye devam ediliyor Whatsapp da paylaşmak için aşk durumları arıyorsanız sizler için bu yazımız da paylaşıyoruz 55555 55555 whatsappaskdurumlari5c554f9e1e66fwhatsappaskdurumlari5c554f9e1e66f 124 406 imagesjpg55555 Whatsapp Aşk Durumları imagesjpg55555 Whatsapp Aşk Durumları Kendime Yakışanı Severim Ben, Herkese Yapışanı Yok ! Bizi bizden başka kimse ilgilendirmez ; kimse de bizimle ilgilenmesin gerekmez Mesele Bir ‘ Sevgili ‘ Eli Yakalamak Değildir; Mesele ; Tuttuğun Eli Bir Ömür Bırakmamaktır! Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin, sen defalarca kalbimde yatan tek sevgilimsin… Irk gelmeleriyle yalnızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Gözlerinin daldığı yerdeyim Kuvvet mu geldi ɑdɑm gibi hoşlanmak! Sen benim sonsuz aşkımsın Büyük aşklar ya sonsuzdur, veya Onsuz! Kime yandığın beIIi oIsun Sen hakka işlediğim en büyük günahımsın benim!  

858,497Konular
982,561Mesajlar
30,302Kullanıcılar
KralimvallaSon üye
Üst Alt