Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Whatsapp durum sozleri komik

0
193

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0

Durumum yok, yazamıyorum İnsan kor ise guneşin sucu nedir? Sabaha kadar yolu var Atom fiziğine de profesorluğu de lanet olsun Velev ki konuştuk? Ehemmiyetsizleştirmemeliyim diyorum bazen Lakin… Sen ağlama, akar makyajın Biz kaybettiklerimiziz Buyuduk, ve kirlendi dunya… Cunku sen colume kar oldun Sen online ben online, konuşsana layn Sanırsın ki meclisteki tasarıya gec kaldı Yine de … Yazıyor… (Bu Whatsapp durumunu kullandığınızda arkadaşınızda mesaj yazdığınız yanılgısı oluşur ) Şarap olayım, şerefe kaldır beni Sacım şekil, onumden cekil Kaleciyle karşı karşıya… Mesaj hakkım yok Muhabbet ağına giriş icin dokunun Durum murum yok Bonibon, bonibon cantada cepte bonibon Haydi Soyle! Namusait What a sap? Sen aşkı; Cicek, bocek, bulut sanmışsın gulum Just Sleeping Muzik ruhun gıdasıdır Karnınızı doyurun gencler Calgıcı karısı Binnaz Askerdeyim Sen de gel Olduğu kadar, olmadığı kader Son laf bukucu Yazmıyor, hic ama hic yazmayacak Mutait Sozun bittiği yerde bekliyorum Sen cevrimici, ben cevrimici, Neden yazmıyorsun, canımın ici? Cicek versem, kanar mısın? İyi mi boyle? “Tek olmak soğuktur, uşume Yetersiz bakiye İlgi cekici bir durum Dunyanın en komik durumu Bizim şiir olduğumuz kalbe, kimse şair olamaz Durumum cok iyi şukur Enektarlar goltuğun altında galık, Beni Ara! Yazana yazarım Where is your mind? Mai kadar kalbimdeki yerin Buraya yazmak da moda oldu