Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

WhatsApp Masaüstü Görüntülü Görüşme Nasıl Yapılır? Adım Adım Anlattık!

WhatsApp Masaüstü Görüntülü Görüşme Nasıl Yapılır? Adım Adım Anlattık!
0
79

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
106
whatsapp-masaustu-goruntulu-gorusme-nasil-yapilir-adim-adim-anlattik.jpg

WhatsApp'ın masaüstü uygulaması olan WhatsApp Masaüstü (WhatsApp Desktop), kimi eksik özellikleri ile taşınabilir uygulamanın gerisinde kalıyor. Bu özelliklerden biri de, kuşkusuz imajlı görüşme imkanı sunmamasıydı. Fakat artık bu durum geride kaldı; WhatsApp, WhatsApp Masaüstü'ne manzaralı görüşme özelliğini de ekledi. Pekala lakin WhatsApp Masaüstü manzaralı görüşme nasıl yapılır? 

Bu özellik, temel olarak taşınabilir uygulama ile birebir halde çalışıyor. Hoş olansa, artık imajlı görüşme için bilgisayarımızın büyük ekranını kullanabiliyor olmamız. Ayrıyeten çalışırken, manzaralı görüşme yapmak için bilgisayarı bırakıp telefon kullanma zorunluluğumuz da ortadan kalkıyor. 

WhatsApp Masaüstü İmajlı Görüşme Nasıl Yapılır?

• WhatsApp Masaüstü Windows uygulamasını açın.
  • Karşı taraf karşılık verdiğinde, ekranınızda yeni bir pencere açılacak ve görüşme bu pencere üzerinden başlayacak.
WhatsApp Masaüstü İmajlı Görüşme Kaç Kişilik?

WhatsApp, WhatsApp Masaüstü'nün imajlı görüşme özelliğinin şu an için tek kişi ile sonlu olduğunu söylüyor. Lakin yakın vakitte çoklu görüşmelerin de uygulamaya ekleneceğinin muştusunu vermeyi ihmal etmiyor. 

858,500Konular
982,396Mesajlar
32,981Kullanıcılar
ilkinsanSon üye
Üst Alt