Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Whatsapp nasıl indirilir

Whatsapp nasıl indirilir
0
133

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Whatsapp telefona nasıl indirilir?

Android Markete giriş yapıyoruz

Evet markete girerek uygulamamızı Telefonumuza yükledik Hemen istersek Doldurma Ekranından “Aç yada Menüden “ Whatsapp adlı uygulamayı çalıştırabilirsiniz

Başta Uygulamanın Lisans Sözleşmesini Kabul Ediyoruz Bu ekranda uygulamanın desteklediği işletim sistemlerinin logolarını görebilirsiniz

önümüze gelen Ekranda Cep Telefonu Numaramızı yazıyoruz

Numarayı düzeltme işleminden daha sonra isim belirliyoruz

Uygulamanın açılım ekranında Turuncu renkte görünen simgesi tıklayarak kişiler listesine ulaşıyoruz

Sohbetimizi ettikten sonradan her yerde uygulamaya girildiğinde sohbet belirli bir şekilde ekrana gelir Bu ekranda kişi üstüne kısa bir süre basılı tutarak Kişi bilgilerini görüntüleyebilir Menüye bu kişi için kısa yol ekleye bilir Sohbet geçmişini silebilir yada bütün sohbeti mail adresinize gönderebilirsiniz

*

Similar threads

Whatsapp telefona nasıl indirilir? Android Markete giriş yapıyoruz Evet markete girerek uygulamamızı Telefonumuza yukledik Şimdi istersek Yukleme Ekranından “Ac yada Menuden “ Whatsapp adlı uygulamayı calıştırabilirsiniz Oncelikle Uygulamanın Lisans Sozleşmesini Kabul Ediyoruz Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
72
Whatsapp pozisyon atma nasıl yapılır? Pozisyon göndermek için yapılması gerekenleri adım adım sıraladık. Mevcut pozisyonu paylaş ve şu anki pozisyonu gönder halinde iki farklı pozisyonu WhatsApp uygulaması ile paylaşabilirsiniz. Pekala pozisyon nasıl atılır? Ulaşım gereksinimlerinin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
Whatsapp üzerinden yapılan sohbetlerde kişiler genel olarak rehberde kayıtlı olmaktadır. Ancak bazen rehbere kayıt edilmeden de mesaj göndermek istenilebilir. Bu yazımızda rehbere kaydetmeden Whatsapp üzerinden nasıl mesaj gönderilebileceğini anlatacağız. Son yılların en popüler anlık...
Cevaplar
0
Görüntüleme
135
SMS’i ve MMS’i tarihe gömen WhatsApp, artık en büyük mobil iletişim araçlarımızdan birisi haline geldi. Elbette piyasada hem yerli hem de yabancı şirketlerin üretimi olan çok sayıda alternatif var. Nitekim kullanıcı ağırlığı ile daha fazla insana ulaşma imkanı sunduğu için WhatsApp, bir adım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
170
858,462Konular
981,119Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt