Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar 5-6 tane sanal numara aldım hepside ilk kullanımda ban yedi ve her seferinde verileri ve önbelleği silmeme rağmen ban yememesi için ne yapmalıyım?
Arkadaşlar 5-6 tane sanal numara aldım hepside ilk kullanımda ban yedi ve her seferinde verileri ve önbelleği silmeme rağmen ban yememesi için ne yapmalıyım?
İlk olarak geçtiğimiz yıl duyurulan akıllı gözlük Ray-Ban Stories yeni özellikler almaya devam ediyor. Meta CEO’su Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamaya göre, Ray-Ban Stories ile WhatsApp mesajı göndermek artık mümkün.
Ray-Ban Stories, WhatsApp ve Messenger desteği kazanıyor
Ray-Ban...
Modern çağ, insanları yalnızlaştırırken aynı zamanda bir araya getirmeye de devam ediyor. Gelişen teknolojiyle birlikte online arkadaşlık siteleri bireylerin yalnızlaşmasının önüne geçiyor. Artık dünyadaki milyonlarca kişi eş bulmak ya da flört etmek için online arkadaşlık sitelerine başvuruyor...
Fake numara ne işe yarar?
Fake numaralar, karşı tarafla paylaşılacak kullanıcı bilgilerinde tehlike sezildiği zaman, ya da farklı bir whatsApp kullanmak istediğinizde tercih edilir.
Sanal GSM hattı nedir?
Kurumsal firmalar için tahsis edilen numaralar üzerinden herhangi bir donanıma ihtiyaç...
Merhaba arkaşlar , ben bizim civarlarda yeni bir kız ile tanıştım hakiki de fazla görüşemesekte facebook gibi sanal ortamlardan yazışmaya başladık baya bir yazıştık ve ben bır arkadaşım ıle kızın goruşlerını aldım kız olmaz dedi şoka girdim resmi olarak arkadaşlar hakiki den kızı felan...
mrb dostlar ben 16 yaşındayım kendime ve arkadaşlarıma kadar(erkekkız) yakışıklı biriyim o kadar çokta değil orta
evet ben 14yaşında izmirden x şehrine taşındım ve bundan sonradan başladı sorunum normalde fazla espirili çok sosyal çok girişken biriydim x şehri beni bitirdi derken bitmiş kendime...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.