Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Whatsapp Sanal Numaram Ban Yiyor ne yapmalıyım?

Whatsapp Sanal Numaram Ban Yiyor ne yapmalıyım?
4
135
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

lyrexmm

FD Üye
Etkileşim
2
F-D Coin
70
Arkadaşlar 5-6 tane sanal numara aldım hepside ilk kullanımda ban yedi ve her seferinde verileri ve önbelleği silmeme rağmen ban yememesi için ne yapmalıyım?
Dostum merhaba fiziksel +44 sim satıyorum ilgilenirsen yazabilirsin ban yemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Similar threads

İlk olarak geçtiğimiz yıl duyurulan akıllı gözlük Ray-Ban Stories yeni özellikler almaya devam ediyor. Meta CEO’su Mark Zuckerberg tarafından yapılan açıklamaya göre, Ray-Ban Stories ile WhatsApp mesajı göndermek artık mümkün. Ray-Ban Stories, WhatsApp ve Messenger desteği kazanıyor Ray-Ban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Modern çağ, insanları yalnızlaştırırken aynı zamanda bir araya getirmeye de devam ediyor. Gelişen teknolojiyle birlikte online arkadaşlık siteleri bireylerin yalnızlaşmasının önüne geçiyor. Artık dünyadaki milyonlarca kişi eş bulmak ya da flört etmek için online arkadaşlık sitelerine başvuruyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Fake numara ne işe yarar? Fake numaralar, karşı tarafla paylaşılacak kullanıcı bilgilerinde tehlike sezildiği zaman, ya da farklı bir whatsApp kullanmak istediğinizde tercih edilir. Sanal GSM hattı nedir? Kurumsal firmalar için tahsis edilen numaralar üzerinden herhangi bir donanıma ihtiyaç...
Cevaplar
0
Görüntüleme
180
Merhaba arkaşlar , ben bizim civarlarda yeni bir kız ile tanıştım hakiki de fazla görüşemesekte facebook gibi sanal ortamlardan yazışmaya başladık baya bir yazıştık ve ben bır arkadaşım ıle kızın goruşlerını aldım kız olmaz dedi şoka girdim resmi olarak arkadaşlar hakiki den kızı felan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
152
mrb dostlar ben 16 yaşındayım kendime ve arkadaşlarıma kadar(erkekkız) yakışıklı biriyim o kadar çokta değil orta evet ben 14yaşında izmirden x şehrine taşındım ve bundan sonradan başladı sorunum normalde fazla espirili çok sosyal çok girişken biriydim x şehri beni bitirdi derken bitmiş kendime...
Cevaplar
0
Görüntüleme
166
858,462Konular
981,121Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt