Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Whatsapp sesli not gonderemiyorum

Whatsapp sesli not gonderemiyorum
0
107

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Whatsappta yakınlarına sesli not gondermek isteyip gonderemeyen arkadaşlarımız alttaki adımları takip edebilir

Uygulamamıza giriyoruz
imageswhatsappseslinotgonderemiyorum5b032db8dd15b

Sohbet kısmından kime sesli not gondermek istiyorsak seciyoruz

imageswhatsappseslinotgonderemiyorum5b032dba9762e

Sohbet yazılarını yazdığımız bolumun sağ tarafında kucuk mikrofon işaretine basılı tutarak ses kaydımızı cekiyoruz ve gonderiyoruz
imageswhatsappseslinotgonderemiyorum5b032dbc195e7

Similar threads

Whatsappta yakınlarına sesli not yollamak isteyip gönderemeyen arkadaşlarımız dipteki adımları peşine düşüp takip edebilir Uygulamamıza giriyoruz Sohbet kısmından kime sesli not yollamak istiyorsak seçiyoruz Sohbet yazılarını yazdığımız bölümün sağ tarafında küçük mikrofon işaretine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
Günümüz irtibatının en ağır biçimde gerçekleştiği platform olan WhatsApp, bildiğiniz üzere mesajlaşmanın yanı sıra sesli ileti, imajlı ve sesli arama, görsel, GIF ve evrak gönderme üzere pek çok özelliğe sahip durumda. Ancak uygulamanın sahip olduğu bir eksiklik, bilhassa sesli bildiri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
WhatsApp, durum güncellemesi olarak sesli not paylaşmanıza müsaade verecek yeni bir özellik üzerinde çalışıyor. WABetaInfo‘nun haberine nazaran, WhatsApp’ın Android için en son beta sürümü olan 2.22.16.3’te sesli not kaydetmenizi sağlayacak bir seçenek yer alıyor. Halihazırda WhatsApp durum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Yıllardır dünya üzerindeki bağlantının en büyük paydaşlarından birisi olmaya devam eden WhatsApp, 2013 yılından bu yana da sesli ileti imkânı sunuyor. Uygulamadaki sesli bildiri özellikleri giderek gelişmeye devam ederken WhatsApp, sesli iletiye önümüzdeki periyotta gelecek yeni özellikleri de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
WhatsApp, özellikle son birkaç aydır sesli not özelliğine yeni işlevler eklemeye devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Nisan ayında, uygulama sesli notların oynatma hızını değiştirme özelliğini eklemişti. Eylül ayında ise kullanıcıların sesli notları yazıya dökmesine olanak tanıyan yeni bir özellik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
858,506Konular
983,058Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt