WİLL SMİTH öptü ISTEK EVANS şöhret oldu açlik evans will smith will smith filmleri ozlem evans wıll smıth filmleri Vay bee kim demiş bir öpücükle bişey olmaz diyewillsmithoptuozlemevanssohretoldu5c4de7e80af97alt Big Grin buyrun will smith özlemi bi öptü kız şöhret olduwillsmithoptuozlemevanssohretoldu5c4de7e80af97alt Benide öpermi acabawillsmithoptuozlemevanssohretoldu5c4de7e86e210pngalt 1549507 1549507 willsmithoptuozlemevanssohretoldu5c4de7e8723b5willsmithoptuozlemevanssohretoldu5c4de7e8723b5 http:img529imageshackusimg529987914xe7 Yaklaşık altı yıldır Avrupa'nın en fazla satan günlük gazetesi Bild'in internet sitesinde çalışan, bugüne dek Angelina Jolie, Beyonce, Kevin Costner, Jay Z gibi starlarla röportajlar yapan Arzu Evans, Will Smith tamamen adını bütün dünyaya duyurdu! Son filmi “Hancockun prömiyeri için Berlin'e gelen Will Smith, düzenlenen basın toplantısında kalabalığı pas geçip Istek Evans'ı öpünce, dünyanın önde gelen gazete ve dergilerinin muhabirleri, objektiflerini Evans'a çevirdi Adı Özlem Evans Takriben altı yıldır Avrupa'nın en çok satan günlük gazetesi Bild'in internet sitesinde çalışıyor Stajyer olarak başladığı Bildde'de, üniversite öğrenimini tamamlayıncaya kadar bağımsızlık gazeteci olarak çalıştı Şimdilerde ise Bildde kadrolu redaktör olarak müzik, sinema ve şov dünyasını takip edip, yorumluyor Angelina Jolie, Beyonce, Kevin Costner, Jay Z gibi çoğu dünya yıldızıyla röportajlar yapan Evans, geçtiğimiz ay Will Smith'le de garip bir olay yaşadı Son filmi “Hancockun prömiyeri için Berlin'e gelen Will Smith, basın toplantısında, bütün gazetecilerin önünde Açlik Evans'ı iki yanağından öptü Onun düşüncelerini okuyabiliyorum Ritz Carlton Otel'de düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin filmle ilgili sorularını yanıtlayan Will Smith, bir gazetecinin “Siz hangi doğaüstü güçlere sahip elde etmek isterdiniz? sorusunu acayip bir yöntemle yanıtladı Smith, “İnsanların düşüncelerini okumak isterdim O süre dünyadaki bütün sorunları çözebilirdim dedikten sonra Açlik Evans'ı muhabere etti Ünlü aktör, “Örneğin şu önde oturan hanımefendi şimdi onun ne düşündüğünü biliyorum Çünkü düşüncelerini okuyabiliyorum dedi ve Evans'ın yanında artan bir şekilde onu iki yanağından öptü 10 yıl önce olsa heyecanlanırdım Ayda yaklaşık 700 milyon tıklanma sayısıyla, Almanya'nın en fazla takip edilen internet sitelerinden biri olan Bildde'nin genç redaktörü Arzu Evans, Will Smith'in ayağa kalktıktan sonradan ne yapacağını hiç varsayım edemediğini belirtti Evans, “Sürpriz bir şekilde bana yöneldi ve hiç beklemediğim aniden yanaklarımdan öptü 10 sene önce olsaydı çok heyecanlanırdım Acilen ise sadece tanışmak ve tokalaşmak olabilirdi diye düşünüyorum Lakin yine de öyle gazetecinin aralarında beni tercih etmesi fazla centilmenceydi dedi Will Smith'in Arzu Evans'ı öptüğü basın toplantısı, bildde internet sitesinden izlenebilir * Evans, rock müziğin efsane isimlerinden Lenny Kravitz ile * Arzu Evans, ara sıra ABD'ye artan bir şekilde, ünlü yıldızlarla röportajlar yapıyor Bunlardan biri de Angeline Jolie * Arzu Evans'ın mülâkat yaptığı ünlüler arasında seksi şarkıcı Beyonce de var