Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Win 7 Ses sürücüsü sorunu!!

Win 7 Ses sürücüsü sorunu!!

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
öncelikle kolay gelsin herkese iyi forumlar pc ye format attıktan sonra ses sürücülerinde problemlerle boğuşuyorum formattan sonra pc otomatik olarak VİA Hd ses sürücüsünü yüklemiş kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyorkayıt aygıtlarından mikrofon tıklayıp özellikler diyip via hd sürücüsünü kaldırıyorum High definition audio sürücüsüne dönüyorum fakat bu kezde kulaklıktan ses gelmiyor yani anladığım kadarıyla sürücünün biri kulaklığı gösterirken mikrofonu görmüyor via olan, high definition olan sürücüde kulaklığı görmüyor, bu durumda ne yapmam gerekiyor realtek falan indirdim bir işe yaramadı yani kuruyorum ama realtek sürücüsünü bulmuyor pc yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

Similar threads

öncelikle kolay gelsin herkese iyi forumlar pc ye format attıktan sonra ses sürücülerinde problemlerle boğuşuyorum formattan sonra pc otomatik olarak VİA Hd ses sürücüsünü yüklemiş kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyorkayıt aygıtlarından mikrofon tıklayıp özellikler diyip via hd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
öncelikle kolay gelsin herkese iyi forumlar pc ye format attıktan sonra ses sürücülerinde problemlerle boğuşuyorum formattan sonra pc otomatik olarak VİA Hd ses sürücüsünü yüklemiş kulaklıktan ses geliyor fakat mikrofon çalışmıyorkayıt aygıtlarından mikrofon tıklayıp özellikler diyip via hd...
Cevaplar
0
Görüntüleme
79
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Cevaplar
0
Görüntüleme
111
858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt