Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Win-8 1.5cs sxe açınca girişte oyundan atıyor (windows çalışmayı durdurdu)

Win-8 1.5cs sxe açınca girişte oyundan atıyor (windows çalışmayı durdurdu)
0
157

Similar threads

Oncelikle Allahin selami hepimizin uzerine olsun arkadaslar Son gunlerin çok gundembi konusu bu half life launcher calismayi durdurdu hatasi bilindigi uzere cs oynayanlar online oynamak istedikleri zaman hile acilmayan serverlarda lan game tarzı oynayip oyundan zevk almak isterler bunun icindir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
210
arkadaşlar oyunu daha önce açıyodu bilgisayarım bugun açıyım dedim oyun simgesine tıkladım ama açılmıyo direk gtasaexe çalışmayı durdurdu hatası alıyorum win 7 kullanıcısıyım yardım edin lütfen
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
merhaba arkadaşlar az önce assasins creedi kurdum bu oyunu önceden aynı bilgisayarda yine oynamıştım ama şimdi açılmıyor ilk yüklediğimde cr4ck yapmadan oyunu direk kendisinden 16ya update yaptım sonra bulduğum bütün cr4ckları denedim ama açılmadı ac3spexe çalışmayı durdurdu hasatsı alıyorum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Arkadaşlar bugün GTA4 indirdimOyunu açtım biraz oynadımSonra Türkçe yama indiriyim dedim indirdim kurdum sonrada oyun Windows Çalışmayı Durdurdu hatası ile karşılaştım ve sorunu bir türlü düzeltemedimLütfen yardım edin
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
Selam Arkadaşlar , Ben GTA 4 ALDIM YÜKLEDİM VE GAYET İYİ ÇALIŞIYORDU SONRA Police Pursuit 72 Modunu Kurdum ve Ardından Asi Loader KurdumVe Bir Kaçtanede Polis Aracı Attım İçine Oyuna Girdim Gayet Güzel Çalışıyordu Hatta Arada Windows Çalışmayı Durdurdu Hatası Geliyordu ve Pc'yi Kapatıp Açıyordum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
182
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt