Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Win7 ekran gidip geliyor yardımcı olun lütfen

Win7 ekran gidip geliyor yardımcı olun lütfen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Arkadaşlar benim bilgisayar win7 32 bit ekran kartım ati radeon x1550 500mb benim sorunum şöyle pc acınca masaüstünde iken ekran gidiyor siyah oluyor bi kaç saniye sonra geri geliyor böyle tekrarlıyor ama google chrome açıyım ekran hiç gitmiyor chrome dada faceden oyun açsam okey gibi vs bu sefer yine gidip geliyor sizce neden olabilir ? bana yardımcı olabilecek varmı?

Similar threads

Öncelikle forumdaki arkadaslara selamlar benım sorunum bazı oyunlarda ekran kartından verim alamamam bilgisayar ozellıklerım 2gb ram 64 bit atiradeon x1550 1gb ekran kartım var İlginc olan tarafı ıse dıyelım normal fifa 07 yı oynuyorum ama postalı yukledıgımde oyun ekranı kafayı yıyo gıdıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Merhaba arkadaşlar Benim sorunum şu ki ; Call of duty need for speed shift gibi ağır oyunları oynarken pc'min aşırı kasması ve arada sırada exe yanıt vermiyor deyip kapanması Pc'min özellikleri : İntel core 2 quad q6600 240 ghz 4 çekirdek 2gb ram 32 bit işletim sistemi Ati radeon x1550...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Arkadaşlar lütfen bana yardımcı olun şu anada bilgisayarım da ATI RODEON x1550 ekran kartı takılı rx1550 ise benim eski ekran kartım acaba ben bunların ikisini aynan da kullanarak iyi bir performans yakalayabilir miyim eğer böyle birşey mümkün değilse rx1550 ı bir tanıdığa vericeğim o yüedzn bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Arkadaşlar ben bi oyun oynarken sorun çıktı internette araştırdım ekran kartı driver son sürüm yükle yazıyor her yer benim ekran kartı ATI Radeon HD 4300 Series , ama ben ATI Radeon HD lerin sürümlerine baktım 6900 e kadar gidiyor hangisini yüklemeliyim bilmiyorum anlayan biri yardımcı olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Arkadaşlar ben bi oyun oynarken sorun çıktı internette araştırdım ekran kartı driver son sürüm yükle yazıyor her yer benim ekran kartı ATI Radeon HD 4300 Series , ama ben ATI Radeon HD lerin sürümlerine baktım 6900 e kadar gidiyor hangisini yüklemeliyim bilmiyorum anlayan biri yardımcı olabilir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,506Konular
983,055Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt