Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

WİN7 GTA IV'da RMN40 HATASI ACİL YARDIM

WİN7 GTA IV'da RMN40 HATASI ACİL YARDIM

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
GEÇENLERDE GTA 4 ALDIM BİRAZ UĞRAŞTIM AMA SONUNDA YÜKLEDİM ÖNCE ( kırek ) HATA VERİYORDUSonra Razorun ( kırek ) attım bu seferde Fatal error rmn40 diyor bir kaç siteye baktım yönetici olarak çalıştır yada launcher gta 4'e sağ tıklayıp özelliklerden uyumluluğu win sp 2 veya 3 yap diyor yaptım ama halen aynı bilen birileri varsa yardım edebilir mi ?

BU ARADA İŞLETİM SİSTEMİ : Windows 7 32bit

Similar threads

Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
110
Neden İndex ? Çünkü index içindeyken CTRL+F yaparak kolayca aradığnızı bulabiliyorsunuz Hatta normal arama sistemlerinden bile daha doğru sonuçlar alıyorsunuzAradığınız konuları, hatta yıllar önceden hatırladığınız bir topic' i bile bulmak bu index' ler sayesinde sadece bir kaç tık uzağınızda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Cevaplar
0
Görüntüleme
123
858,496Konular
981,690Mesajlar
29,767Kullanıcılar
sero_saplarSon üye
Üst Alt