Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Win8 indir, Windows 8 İndir

Win8 indir, Windows 8 İndir
0
152

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Windows 8 indir

Windows 8 nerden indiriliyor?

Microsoft windows8 ile guzel bir yenilik getirdi bilgisayarlara Artık Tablet bilgisayar gorunumlu laptop ve masaustu bilgisayarlarımız olacak

Eğer android telefonlardaki ve tabletlerdeki gorunumu beğeniyorsanız hic duşunmeden işletim sisteminizi Windows 8'e yukseltebilirsiniz

Windows 8 İndir

Similar threads

Windows 8 indir Windows 8 nerden indiriliyor? Microsoft windows8 ile güzel bir icat getirdi bilgisayarlara Bundan Böyle Tablet bilgisayar görünümlü laptop ve masaüstü bilgisayarlarımız olacak Eğer android telefonlardaki ve tabletlerdeki görünümü beğeniyorsanız hiç düşünmeden işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Yeni Windows 8 Logo Microsoft Windows 8 Windows logosunda geriye doğru evrim dikkat cekici! imageswindows8logosu5b046e2cb2eea Microsoft Windows 8 ile işletim sistemini yeniden tasarlıyor, Metro kullanıcı arayuzuyle daha parmak dostu bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
windows 8'in ozellikleri vindows 8 hakkında bilgi windows 8 genel ozellikler Her uygulamada bulunan Paylaşduğmesi sayesinde paylaşım kolaylaşacak Internet Explorer 10 da Metro arayuzunu kullanacak Metro uygulamalarını tam ekran kullanmak şart olmayacak, diğer uygulamalarla ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Windows 8'in Onemli Ozellikleri Windows 8'in getirdiği 8 ozellik imageswindows8ozellikleri5ad3413e48523 Windows 8'in cıkmasına daha cok zaman var fakat Microsoft'un planlarını ortaya koyan bazı belgeler cıkmaya başladı İşte HP ve diğer ureticilere sunulmak uzere hazırlandığı idda edilen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Microsoft yeni bir işletim sistemi ile karşımızda Her defasında arayüzü ile yeniliklerine başlayan ve bir önceki serideki özellikleri genelde bir sonraki sisteme farklılık getirerek hizmete sunan şirket bu defa uyumluluk konusunda hiçbir sıkıntı duymayacağından emin Teknolojik gelişmelerde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
385
858,500Konular
982,397Mesajlar
32,983Kullanıcılar
bkalkan68Son üye
Üst Alt