Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Win8 indir, Windows 8 İndir

Win8 indir, Windows 8 İndir
0
129

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Windows 8 indir

Windows 8 nerden indiriliyor?

Microsoft windows8 ile güzel bir icat getirdi bilgisayarlara Bundan Böyle Tablet bilgisayar görünümlü laptop ve masaüstü bilgisayarlarımız olacak

Eğer android telefonlardaki ve tabletlerdeki görünümü beğeniyorsanız hiç düşünmeden işletim sisteminizi Windows 8'e yükseltebilirsiniz

Windows 8 İndir *

Similar threads

Windows 8 indir Windows 8 nerden indiriliyor? Microsoft windows8 ile guzel bir yenilik getirdi bilgisayarlara Artık Tablet bilgisayar gorunumlu laptop ve masaustu bilgisayarlarımız olacak Eğer android telefonlardaki ve tabletlerdeki gorunumu beğeniyorsanız hic duşunmeden işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
151
Resmen duyurulan Windows 81’in öncesinde Windows 8'i temizlemek mi istiyorsunuz? Windows 8 ve 81'i nasıl sıfırlayacağınızı bu rehberimizde sizlere anlatıyoruz Microsoft’un pek çok yapısal değişikliğe gittiği Windows 8 işletim sistemi, genel sistem yönetimi konusunda da bazı değişikliklere...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Windows 8'in Manâlı Özellikleri Windows 8'in getirdiği 8 nitelik Windows 8'in çıkmasına daha çok süre var fakat Microsoft'un planlarını ortaya koyan bazı belgeler çıkmaya başladı İşte HP ve diğer üreticilere sunulmak üzere hazırlandığı idda edilen belgelerdeki bilgilerden ortaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
HP, Windows 8 için geliştirdiği yeni bilgisayarlar serisini tanıttı! İşte HP'nin yeni PC'leri HP, Windows 8 işletim sistemiyle çalışan yeni kişisel bilgisayar portföyünü duyurdu HP, geniş Windows 8 portföyü ile kullanıcılarına hem yüksek performanslı ve güvenilir hem de en hesaplı dizüstü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
MS, Windows ile Apple'ın çok önünde olabilir Ama bu 10 şeytüm dengeleri değiştirebilir! Microsoft uzun senelerdir masaüstü işletim sistemi piyayasasında baskın bir güç konumunda ve muhtemelen önümüzdeki senelerde de böyle olacak Masaüstü işletim sistemlerinin dışındaki alanlarda en iyisi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
74
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,346Kullanıcılar
turkmenistanSon üye
Üst Alt