Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 10-11 Pro Key

Windows 10-11 Pro Key
11
1K

akdas

Yönetici
Kurucu
Super Mod
Modaratör
FD Üye
Premium Üye
Co Admin
Etkileşim
37,430
F-D Coin
1,585

HKN34

FD Üye
Etkileşim
19
F-D Coin
300
sayın Akdaş kardeşim bu windows 10-11 pro key kısmında sana 10 dan fazla beğeni yaptığım halde keyleri göremedim sana 3 arkadaş teşekkür etmişler demekki onlar bu keyleri görmüş ve indirmişler neden ben göremiyorum ve indiremiyorum bir aksilikmi var dikkatle incelersen 10 adet ten fazla beğeni yaptım göremedim bilgine sunmak istedim kardeşim ...yinede eline emeğine sağlık demekki indirmek kısmet değilmiş ..saygılar ..!!

Similar threads

Windows 11 ücretsiz ürün anahtarı (Lisans Anahtarı). Tüm Sürümler İçin Windows 11 Ürün Anahtarları (32bit+64bit). Kalıcı aktive bir kuruş ödemeden bunu, Windows 11 Ürün Anahtarı arıyorsun? Cevabınız evet ise doğru yere geldiniz çünkü bugünün rehberinde sizinle %100 çalışan lisans anahtarlarını...
Cevaplar
0
Görüntüleme
9K
Windows 10 ücretsiz ürün anahtarı (Lisans Anahtarı). Windows 10 kopyanızı etkinleştirmek için bir Windows 10 ürün anahtarı gereklidir. Tüm sürümler için yeni Windows 10 anahtarları 2021 ekledik. Windows 10’un özelliklerinden yararlanmayı dört gözle bekliyorsanız, bu makale Genel Windows 10 Ürün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
434
Microsoft, Windows 10’un tanıtımından 6 yıl sonra Windows 11 sürümünü geçtiğimiz aylarda duyurdu ve yakın bir zaman öncesinde de herkes için indirmeye sundu. Windows 10 kullanıcıları direkt güncelleme yolu ile yeni sisteme geçebiliyor. İsteyenler de Microsoft’un sitesinden ISO dosyası indirip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
225
Daha önceki tüm Windows sürümleri gibi Windows 10 da lisanslı bir işletim sistemidir. Henüz teknik önizleme aşamasında olduğu için satışı söz konusu değil ancak önümüzdeki yıl raflardaki yerini alacak ve Windows 10’u 2015 yılında satın alabileceksiniz. Lisanslı bir Windows 10 kopyası satın...
Cevaplar
3
Görüntüleme
2K
Windows 7/8/10/11 (ALL VERSİON) High Performance Settings Değerli arkadaşlar Saygılar , Sevgiler Windows Tüm sürümler için optimum performans ayarlarının tamamını bir araya getirdim içerisinde lisans vs. ekleme yoktur. Hepsi orjinal programlardır. dileyen istediğini kullanabilir. FELİCİO...
Cevaplar
0
Görüntüleme
377
858,509Konular
980,836Mesajlar
30,686Kullanıcılar
baba78903Son üye
Üst Alt