iltasyazilim
FD Üye
Arkadaşlar benim win81 de dx11 hatasız açabildiğim birkaç oyun vardı ve birde açamayıp dx11 desteği hatası aldığım ama Dxcpl ile 10 sürümünde çalıştırdığım oyunlar vardı Anlicağınız kadarıyla ekran kartım dx10 destekliyor ddi sürümü o 11 yok, desteklemiyor Ekran kartım arızalı olduğu için bunu kullanmak durumundayım ama overclock yaptığım için diğer ekran kartından az kalır yanı dx10 destekleyen tüm oyunlarda performans sorunu olmaksızın tabi oyunların optimizasyonu iyi olma şartıyla oynayabiliyorum düşük bir çözünürlükte onun dışında demem o ki windows 10 da Dxcpl bir işe yaramıyor mu yoksa bana mı öyle geliyor çünkü sanırım windows 10 directx konusunda çok katı ve 81 de çalışan oyunları dahi açmıyor hata vermeyenleri dahi Acaba yapabilceğim yada yapmam gereken bişey var mı bu dxcpl konusunda yada herhangi bir dx ayarı oyunlarda cfg felan mümkünse eğer
Misal fireday the 13th açılıyordu 81 de ama 10 da açılmıyor dead by daylight dahil buna
Misal fireday the 13th açılıyordu 81 de ama 10 da açılmıyor dead by daylight dahil buna