urgot
FD Üye
Windows 10 çıktığında gerek hızlılığıyla gerekse kullanışlılığıyla büyük yankı uyandırmıştı. Lakin kullanıcılar için Windows 10 ile birlikte gelen bazı uygulamalar fazla ilgi görmedi. Örneğin sen 5-10 yıl Windows Media Player veya Winamp ile müzik dinlemiş kullanıcıya gelipte Groove Müzik diye bir uygulama dayatırsan kullanıcı bunu haliyle kullanmaz. Bünye alışık değil efendim. Ben de alışık olmadığım için hemen Windows Media Player‘ımı kurdum.
Aslında Groove Müzik‘i kullanmasak öyle bir köşede dursa sorun çözülüyor ama yine de onun bilgisayarda varlığı eminim ki benim gibi bir çok kullanıcıyı rahatsız ediyor. Bu durumda Groove Müzik uygulamasını bilgisayardan kökten kaldırmamız gerekiyor.
Groove Müzik‘i öyle Program Ekle veya Kaldır ile bilgisayarımızdan kaldıramıyoruz. Bu yüzden yazıyı dikkatlice okuyarak anlattığım adımları dikkatlice uygulayın ve sizde benim gibi Groove Müzik uygulamasından kurtulun.
Hazırsak Başlayalım!
Benim size anlatacaklarım bu kadardı. Umarım sonuç başarılı olmuştur. Bir sonraki yazılarımda görüşmek üzere. Esen kalın.
Aslında Groove Müzik‘i kullanmasak öyle bir köşede dursa sorun çözülüyor ama yine de onun bilgisayarda varlığı eminim ki benim gibi bir çok kullanıcıyı rahatsız ediyor. Bu durumda Groove Müzik uygulamasını bilgisayardan kökten kaldırmamız gerekiyor.
Groove Müzik‘i öyle Program Ekle veya Kaldır ile bilgisayarımızdan kaldıramıyoruz. Bu yüzden yazıyı dikkatlice okuyarak anlattığım adımları dikkatlice uygulayın ve sizde benim gibi Groove Müzik uygulamasından kurtulun.
Hazırsak Başlayalım!
- Öncelikle Başlat menüsüne girin ve arama kutucuğuna “PowerShell” yazın.
- Windows PowerShell isimli dosyanın üzerine sağ tıklayıp “Yönetici Olarak Çalıştır” seçeneğine tıklayın.
- Karşınıza mavi bir ekranda kod yazma ekranı gelecek buraya da aşağıdaki kodu yapıştırın ve “Enter” tuşuna basın.
- Bu kod sayesinde muhtemelen Groove Müzik uygulaması bilgisayarınızdan kalkacaktır. Eğer kalkmazsa aşağıdaki kodu deneyebilirsiniz.
Ziyaretçiler için gizlenmiş link , görmek için
Giriş yap veya üye ol.
Benim size anlatacaklarım bu kadardı. Umarım sonuç başarılı olmuştur. Bir sonraki yazılarımda görüşmek üzere. Esen kalın.