Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 10 için kaç GB RAM gerekli?

Windows 10 için kaç GB RAM gerekli?
0
54

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
windows-10-icin-kac-gb-ram-gerekli.jpg

Windows 10 işletim sistemi için işlemci gibi bileşenlerin yanı sıra RAM miktarı da oldukça önemli konular arasında yer almaktadır. Fazla RAM miktarı, özellikle yüksek önbellek kullanan uygulamalar için oldukça gereklidir. Peki Windows 10 için ne kadar RAM gerekli? Windows 10 RAM miktarları ile neler yapılabilir?

Windows 10 RAM gereksinimleri!

1 GB RAM: Windows 10’un 32 Bit’lik sürümü için minimum olarak belirlenen RAM miktarıdır. Ancak bu RAM miktarı, günümüzde çok fazla önerilmiyor. Bunun sebebi ise, birkaç internet sekmesini çalıştırırken dahi zorlanması. Temel görevlerin üstesinden zor da olsa gelseniz bile biraz daha performans isteyen uygulamaları çalıştırmayacaktır. Dolayısıyla bilgisayardaki keyfiniz internet tarayıcınızdaki birkaç sekmeden öteye gidemeyecektir.

1 2 3 4 5

Similar threads

Windows 10 için kaç gb RAM gerekir? Windows 10'u yüklemek için sistem gereksinimleri İşlemci: 1 gigahertz (GHz) veya daha hızlı işlemci ya da Çip Üzerinde Sistem (SoC) RAM: 32 bit için 1 gigabayt (GB) veya 64 bit için 2 GB Sabit sürücü alanı: 32 bit işletim sistemi için 16 GB, 64 bit...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Yeni rakamlar, Windows 11 kullanıcılarının sayısının istikrarlı bir şekilde artmaya devam ettiğini gösteriyor. AdDuplex'in yayınladığı bir rapora göre "modern PC'lerin" yüzde 4,8'i şu anda Windows 11 kullanıyor. Rakamlar, son birkaç haftada etkileyici bir büyüme olduğuna işaret ediyor. Özellikle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
54
Windows 11 işletim sistemi resmi olarak tanıtıldı. Yeni Windows’un tanıtılmasının ardından işletim sistemiyle ilgili bazı detaylar da kullanıcılarla paylaşılmaya başlandı. Paylaşılan bu detaylardan biri de Windows 11 Home kurulumu ile ilgili. Windows 11’in resmi internet sayfası üzerinde yer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Windows 11 şu anda evreli olarak kullanıma sunuluyor ve desteklenen donanımlara resmi olarak yüklenebiliyor. Bununla birlikte Rufus ve farklı TPM atlama metotlarıyla Windows 11’i ihtiyaçları karşılamayan bilgisayarlara kurmak mümkün. Windows 11, Windows 10 aygıtları için fiyatsız bir yükseltme...
Cevaplar
0
Görüntüleme
87
Microsoft, 2019 yılında ARM tabanlı bir işlemci ile çalışan birinci Surface aygıtı Surface Pro X ve Windows 10’u resmi olarak çalıştıran birinci aygıt olan Surface Pro X’i tanıtmıştı. Ek olarak, Creative Cloud Suite uygulamasının Windows 10 ARM’ye getirilmesi için Adobe ile birlikte çalışıldığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt