Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 10 Yeniliklerine Hızlı Bakış

Windows 10 Yeniliklerine Hızlı Bakış
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Windows 8'in başarısızlığını unutturmak icin Windows 10 iyi başladı Microsoft acısından her şey tozpembe gorunmese de, yeni sistem, oncekinin gelişmiş yanlarını alarak bircok yenilik getirdi PC ve mobil cihazların ortamını birleştirmek ve

Similar threads

Windows 8’in başarısızlığını unutturmak için Windows 10 iyi başladı Microsoft açısından her şey tozpembe görünmese de, yeni sistem, öncekinin gelişmiş yanlarını alarak birçok yenilik getirdi PC ve mobil cihazların ortamını birleştirmek ve bilgisayar için olduğu kadar tablet için de aynı işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
255
Windows 11, tanıtıldığı günden bu yana tüm Windows kullanıcıları tarafından merak ediliyor. Geçtiğimiz haftalarda birinci beta sürümü Insider Programı'na üye olanlar için kullanıma sunulan Windows 11, dizaynda yapılan değişikliklerin yanında bir mühlet istediği sistem ihtiyaçları ile de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Dosya Gezgini’nin önizleme bölmesi gibi, Hızlı Bakış (Quick Look) da dosyaları hızlı bir şekilde izleyebilmemiz için geliştirilmiş bir macOS özelliği. Microsoft aslında Dosya Gezgini üzerinde ciddi çalışmalar yapıyor ve en son PowerToys güncellemesinden sonra gelişmiş dosyalara destek sunuluyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
58
Windows 11 işletim sistemi bildiğiniz üzere kademeli olarak destekli bilgisayarlara sunulmaya başlamıştı. Microsoft, Windows 10’dan büyük bir geçiş sürecine girerken Windows 11’i daha fazla müşteriye ulaştırmak amacıyla sürecin bir sonraki aşamasının başladığını duyurdu. İşletim sistemi Ekim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Son iki yılda dünyada benimsenen çalışma şekli hızla değişti. Pandemi döneminde uzaktan çalışan insanların sayısı arttı ve bazı şirketler bunu kalıcı hale getirdi. Bu bağlamda siber tehditler tüm zamanların en yüksek seviyesinde. BT yöneticileri hibrit çalışma yöntemine geçişle birlikte süreci...
Cevaplar
0
Görüntüleme
41
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt