Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 11 Beta Kullanıcıları, Android Uygulamalarını Test Edebiliyor

Windows 11 Beta Kullanıcıları, Android Uygulamalarını Test Edebiliyor
0
33

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
windows-11-beta-kullanicilari-android-uygulamalarini-test-edebiliyor.jpg

Microsoft tarafından sonunda Windows 11 işletim sisteminde Android uygulamalarını deneme bahtı sunulmuş durumda. Microsoft, Amazon Appstore’u etkinleştiren ve Android uygulamalarını Windows’ta çalıştırmayı destekleyen bir Insider Preview beta yayınladı. Birinci testin bir modülü olarak sırf 50 seçilmiş uygulama mevcut fakat Microsoft önümüzdeki aylarda daha fazlasını vaat ediyor.

Emel ise daha evvel olduğu üzere Android uygulamalarının Windows 11’e ilişkin olduğunu hissettirmek. Kullanıcılar çoklu vazife yapabiliyor, bildirimleri denetim edebiliyor ve Windows erişilebilirlik özelliklerini kullanabiliyor. Fare ve klavye girişi de mevcut fakat birçok uygulama kestirim edeceğiniz üzere dokunmatik ekrandan faydalanıyor.

Beta şu an için sadece ABD’de AMD, Intel ve Qualcomm yongaları kullanan uyumlu aygıtlar için sunuldu. Öte yandan bu, Android uygulamalarının piyasaya sürüldüğünde mevcut olmamasından ötürü birçok kullanıcıyı mutlu etmeyecek diye kestirim ediyoruz. Resmi bir sürümden evvel de bir mühlet beklemeniz gerekecek. Tekrar de bunun bir başlangıç olduğunu ​​ve gecikmenin korktuğumuz kadar uzun olmayacağını söyleyebiliriz.

Similar threads

Microsoft, Android uygulamalarını Windows 11'e getirmeye adım adım yaklaşıyor. Geçtiğimiz gün yayınlanan bir Microsoft blog yazısına göre, Windows Insiders programına üye olan bazı kullanıcılar, Android uygulamalarını Windows altında çalıştırmayı deneme imkanına artık sahipler. Microsoft...
Cevaplar
0
Görüntüleme
35
Windows 11 5 Ekim’de piyasaya sürüldüğünde, en çok dikkat çeken yeni özelliklerinden biri olan Android uygulama dayanağından yoksundu. Lakin şu andan itibaren beta kanalındaki 22000.282 yahut daha yüksek bir sürüme sahip Windows Insider’lar, Android için Windows Alt Sistemini (Windows Subsystem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
Microsoft daha önceki açıklamalarında Windows 11 işletim sistemini duyurmayacağını sık sık dile getirmiş olsa da, bugün düzenlemiş olduğu etkinlikle beraber Windows 11’i resmi olarak duyurdu. Yeni işletim sistemindeki yeniliklerini detaylandıran şirket, ayrıca Windows için bir süredir gündemde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Verdiği sözü tutan Microsoft, Windows 11 kullanıcılarının Android uygulamalarını indirip kullanabilmeleri için Amazon’un Appstore uygulamasını resmen hayata geçirdi. Şu an için yalnızca 1000’e yakın uygulamanın erişilebilir olduğu söyleniyor. Fakat Şubat ayı sonrasında gelecek güncellemeler ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Windows 11 işletim sistemine artık Play Store’un içinde ve dışında bulunan herhangi bir Android uygulamasını yüklemek mümkün. Ancak Windows halen varsayılan olarak bu APK’ları desteklemiyor ve bunun için üçüncü taraf bir uygulama hazırlandı. Bildiğiniz gibi Microsoft şu anda Dev ve Beta...
Cevaplar
0
Görüntüleme
112
858,497Konular
982,015Mesajlar
29,998Kullanıcılar
OhSoYouParisSon üye
Üst Alt