Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 11 ve 11 SE Arasındaki Fark Ne?

Windows 11 ve 11 SE Arasındaki Fark Ne?
0
70

dagcı

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
71
windows-11-11-SE-arasindaki-farklar.jpg

Haziran ayında çıkılan yolculuktan bu yana kendisini yenilemeye devam eden Windows 11, yakın süreçte kararlı sürüme de kavuşmuştu. Şimdiyse education (eğitim) odaklı çalışan SE sürümü yayınlandı. Peki aralarında ne fark var? Aşağıdaki tabloda koyu renkle yazılanlar alt başlıkları, koyu olmayanlar ise özelliklerin hangi Windows sürümünde olduğunu ifade ediyor. “-” işareti olan kısımlarda ise özelliğin olmadığını açıklıyor.
Windows 11Windows 11 SE
Herkes için tasarlanmış eğitim deneyimiHerkes için tasarlanmış eğitim deneyimi
Bulut tarafından desteklenen çevrimiçi ve çevrimdışı üretkenlikBulut tarafından desteklenen çevrimiçi ve çevrimdışı üretkenlik
Dokunmatik ekran ve sesle yazma ile iyileştirilmiş erişilebilirlikDokunmatik ekran ve sesle yazma ile iyileştirilmiş erişilebilirlik
Dağıtımı basit, yönetilebilir ve güvenli hale getirin Dağıtımı basit, yönetilebilir ve güvenli hale getirin
Intune ve Azure Active Directory tarafından desteklenen bulut öncelikli cihaz yönetimi Intune ve Azure Active Directory tarafından desteklenen bulut öncelikli cihaz yönetimi
Yalnızca Eğitim için Intune aracılığıyla yönetilen bulut
Tüm Windows uygulamalarını çalıştırır (UWP, PWA ve Win32)
Düşük maliyetli cihazlar için optimize edilmiş performans Düşük maliyetli cihazlar için optimize edilmiş performans
Eğitim için ayarlanmış Windows’un çok yönlülüğü ile Basitleştirilmiş Kullanıcı Deneyimi (UX) Eğitim için ayarlanmış Windows’un çok yönlülüğü ile Basitleştirilmiş Kullanıcı Deneyimi (UX)
Ön plan uygulama desteği Ön plan uygulama desteği
128 GB depolamaya veya → 8 GB belleğe veya daha yüksek performanslı CPU’ya sahip cihazlar
Windows 10’dan yükseltme Windows 10’dan yükseltme
Yükseltilebilir
Siz Windows 11 SE hakkında ne düşünüyorsunuz?

858,509Konular
982,855Mesajlar
30,649Kullanıcılar
Yılmaz'ınSon üye
Üst Alt