Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 11 Yükselişini Sürdürüyor; Hem de Giderek Daha Fazla Hızlanıyor!

Windows 11 Yükselişini Sürdürüyor; Hem de Giderek Daha Fazla Hızlanıyor!

bilgisayarci

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
63
windows-11-yukselisini-surduruyor-hem-de-giderek-daha-fazla-hizlaniyor.jpg

Microsoft'un Windows 11'i yayınlaması ve Windows 10 kullanıcılarına ücretsiz güncelleme olanağı tanımasıyla (tabii ki uyumlu br bilgisayarınız varsa) yeni işletim sistemi, ekosistemde hızlı bir yükselişe geçti. Geçtiğimiz aylarda daha kısıtlı bir kullanım alanına sahip olan Windows 11, yeni gelen raporlara göre kullanımını 2 kat artırdı.

AdDuplex tarafından düzenlenen araştırmaya göre, Windows 11 artık bilgisayarların yüzde 16.1'inde yüklü durumda. Bu rakam, kasım ayında yapılan araştırma sonucu elde edilen rakamların 2 katı olurken, elbette hala Windows 10'un egemenliği sürüyor.

Yayınlanan rapora göre, Windows 10 kullanıcılarının önemli bir kısmı Windows 11'e geçiş yapmaya devam ediyor. Ayrıca yeni satın alınan dizüstü bilgisayar ve masaüstü bilgisayarların da Windows 11 işletim sistemiyle tercih edildiği sonucu ortaya çıkıyor.

Yayınlanan son Windows kullanım oranlarını ve hangi sürümlerin daha fazla kullanıldığını hemen yukarıdaki grafikte inceleyebilirsiniz...

Similar threads

Lansweeper'ın geçtiğimiz günlerde yayınladığı araştırması, Windows 11'e geçiş hızının çok yavaş olduğunu söylüyordu. Ama AdDuplex, bunun tam tersini söylüyor. Kasım 2021 ayı için en son anket raporunu yayınlayan analiz şirketi, Windows 11 kullanıcı tabanının geçen aydan bu yana neredeyse ikiye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Windows Mağaza uygulamaları ve oyunları için en büyük çapraz tanıtım ağı olan AdDuplex, Windows 10 veya 11 çalıştıran yaklaşık 60.000 sistemde anket yaptı. Sonuçlarda yeni işletim sisteminin toplam oranı %4,8 olarak kayıtlara geçti. Windows 11’in beta sürümlerini çalıştıran Windows Insider’lar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Microsoft'un masaüstü işletim sisteminin pazar hissesini takip eden son araştırmaya nazaran, Windows 11’in benimsenme suratının hala yavaş olduğu açıkça görülebiliyor. AdDuplex tarafından Haziran 2022 için derlenen Windows sürümleri ve ilgili pazar hisseleri hakkındaki rapor, AdDuplex'in...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
AdDuplex, birkaç ay süren bir boşluktan sonra temmuz Windows sürümü kullanım raporunu açıkladı. Rapor, AdDuplex SDK kullanan 5.000'den fazla Microsoft Store uygulamasından alınan veriler ışığında hazırlandı. Bu ayın en önemli gelişmesi, Windows 11'in bilgisayarlarda kendini göstermesi. Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Kimi sıkıntılarına karşın Windows 11 yoluna başarılı bir biçimde devam ediyor üzere gözüküyor. AdDuplex, geçtiğimiz günlerde Ocak ayı kullanım raporunu yayınladı. Son rapordan bu yana geçen 2 ay içinde Windows 11’in kullanım oranının neredeyse 2 katına çıkararak %16,1’e ulaştığı söz ediliyor...
Cevaplar
0
Görüntüleme
82
858,510Konular
980,882Mesajlar
30,743Kullanıcılar
CyLH2OSon üye
Üst Alt