Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 11'in Başlat Menüsüne Bir Değişiklik Daha Geliyor!

Windows 11'in Başlat Menüsüne Bir Değişiklik Daha Geliyor!
0
51

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
windows-11-baslat-menusune-bir-degisiklik-daha-geliyor.jpg

Microsoft, Windows 11 ile beraber gelen tasarım değişikliklerinde henüz geri adım atmaya hazır değil gibi görünse de, en azından işletim sisteminin görünümünün özelleştirilebilmesi için bazı yenilikler üzerinde çalışıyor. Windows 11'in son Insider derlemesinde (22509) Başlat menüsüne daha fazla uygulama, önerilen uygulamalar ve dosya eklenebiliyor. Bu, Windows 10 kullanıcılarının beklediği eski sisteme dönüş anlamına gelmiyor ve Microsoft'un bunu düşünmediği de çok açık. Windows 11'de minimalist bir yaklaşım ön planda bulunuyor ve bütün uygulamaların tıkıştırıldığı bir Başlat menüsü bu yaklaşımın dışında kalan bir olgu.

Bunun yanı sıra Insider derlemesi, ek monitör ekranlarına tarih ve saati görev çubuğuna geri getiriyor. Bu seçenek Windows 11 ile birlikte kaldırılmıştı ve kimse Microsoft'un bunu neden yaptığını anlayamamıştı.

Yeni Windows 11 Insider sürümünde Microsoft'un Edge web tarayıcısı ile Microsoft'un ekran okuyucusunun daha entegre çalıştığı da görülüyor. Buna ek olarak eski Denetim Masası uygulamasından Ayarlar uygulamasına daha fazla şey taşınmış. Buna Gelişmiş Paylaşma Seçenekleri (Ağ paylaşımı ve yazıcı paylaşımı) dahil...

Similar threads

Windows 11, yeni işletim sisteminin en son önizleme yapısında geleneksel Windows 10 Başlat menüsüne geri dönme özelliğini tamamen engelledi ve bu süreçte bazı test kullanıcılarını hayal kırıklığına uğrattı. Aslında bu şaşırtıcı bir gelişme değil, çünkü eski (sola hizalanmış) Başlat menüsüne...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Windows 11'de tekrar tasarlanan Başlat menüsü, yeni işletim sistemine gelen en tartışmalı değişikliklerden biri. Ancak Windows 11 günleri saymaya başlamışken, Microsoft hala kimi değişiklikler yapmaya devam ediyor. Windows 11 çıkana kadar da bundan geri durmayacak üzere görünüyor. 5 Ekim'de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Windows 11‘in gözle görülen en büyük değişiklikleri, görev çubuğu ve başlat menüsü tarafında yapılmıştı. Yeni işletim sistemi, ortalanan başlat menüsü ve görev çubuğu simgeleriyle kısa zaman önce iptal edilen Windows 10X‘i andırıyor desek yeridir. Ancak kimi Windows 10 kullanıcıları bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Windows 11'in her ne kadar hala geliştirme evresinde olduğu belirtilse de, Microsoft'un yayınladığı yeni bir reklam görüntüsünde işletim sisteminin özellikleri ve yetenekleri anlatılıyor. Aşağıdan izleyebileceğiniz reklam görüntüsünde Windows 11'in sloganının "sizi sevdiğiniz her şeye daha da...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Eğer sızan Windows 11 ekran görüntülerindeki ortaya alınmış yeni Başlat menüsü hoşunuza gitmediyse, size iyi bir haberimiz var. Kullanıcılar hem klasik Başlat menüsünü geri getirme, hem de görev çubuğunun sol tarafına geri alma imkanına sahip olacaklar. Yeni sürüm sızdırıldığında Windows...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
858,508Konular
982,837Mesajlar
30,628Kullanıcılar
games04Son üye
Üst Alt