Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba arkadaşlar, benim sorunum windows 7 ile Ben 1 hafta önce kadar bilgisayarıma windows 7 format attm, tabi bildiğiniz üzere windows 7 driverleri otomatik yüklüyor format sırasında, tabi güncel olanını yüklememiş Benim asıl sorunumda bu zaten bilgisayarım toplama oldugu ıcın cd side yok...
arkadaşlar sorunumu ta başından beri anlatacağım3 ay önce flan pc ye format atmam gerektiçok virüs vardı ve pc yavaştıtabikide windows xp var bendebios ayarlarına girdim format atmak için macera arıyorum ya değişik bi format atacam oarada bişiyleri değiştirdim sonra onları düzelttiğimi sanıyorum...
Merhaba arkadaşlar exper pc kurtarma cd si buldum sanırım format için içinde Windows 7 home premium var onu nasıl çalıştırırım nasıl format atarım bilen yardım ederse sevinirim
Arkadaşlar bilgisayarıma orjinal windows 7 cd'si ile format attım komple herşey silindi ve şuan oyunlar acayip kasıyor ve grafik kaliteleri düştü nasıl bir yol izlemeliyim?
Merhaba arkadaşlar HP Pavilion dv6000 dizüstü bilgisayarım var Bilgisayarıma format atmam gerekiyor, orjinal cdsi vista ama ben xp atmak istiyorum Bilgisayar kopya cd okumuyor Elimdeki xp cdsi kopya Donanım yardım bölümünde bu konu hakkında yardım istedim ve bios 'ta koruma olabileceğini...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.