Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 7 desteği sona eriyor

0
105

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
68
win7-Oin2_cover.jpg

Piyasaya sürülmesinden uzun mühlet geçmesine karşın hala çok tanınan olan ve milyonlarca bilgisayarda kullanılan Windows 7 işletim sistemine verilen destek sona eriyor. 15 Ocak 2020 tarihinden itibaren sona erecek olan bu destek sonrasında işletim sistemine güvenlik ve yazılım güncellemesi verilmeyecek.

Yaklaşık 10 yıl evvel tasarrufa sunulan işletim sistemi sonrasında Windows 8 ve Windows 10 ile devam etmişti. Hala yerküre çapında milyonlarca bilgisayarda kullanılan Windows 7 işletim sistemi artık güncelleme almayacak.

İşletim sistemi artık güncelleme almayacağı için münhasıran siber akınlar için açık bir gaye haline gelecek. Ek olarak kullanıcılar Microsoft Office üzere yazılımlar için de güncelleme alamayacaklar. Öte yandan Windows 7 için kişisel destek sona erse de kurumsal kullanıcılar için hala desteğin sürdüğünü belirtelim.

Similar threads

İşletim sistemleri siber saldırganların ana amaçlarından biri haline geldi. Bu yüzden daima güncelleme alan işletim sistemleri bu taarruzlara karşı müdafaa sağlamaya çalışıyor. yerkürenin en çok kullanılan işletim sistemi olan Windows'ta ortaya çıkan bir açık ise bilgisayarların uzaktan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Microsoft'un takviyesini çekmesiyle Windows 7 işletim sistemini kullanan bilgisayarların çalışmaya devam edeceği lakin ileride çıkacak güvenlik açıkları konusunda tehlikede olacağı belirtiliyor. Bilgisayarı virüslerinden korunmak isteyen Windows 7 kullanıcılarının bundan sonra üçüncü parti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
40
Microsoft, 24 Haziran tarihinde Windows’un yeni sürümünü tanıtmaya hazırlanıyor. Yeni Windows sürümü için geri sayım devam ederken, Microsoft cephesinden Windows 10 desteği hakkında resmi bir açıklama geldi. Microsoft, 2015 yılında Windows 10’u ilk duyurduğunda bu sürümün son Windows sürümü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
34
Bilgisayarınız 2 saatte bir kapanacak imagesbilgisayariniz2saattebirkapanacak5ad34b88d025d windows windows 7 win 7 deneme surumu windows 7 deneme surumu windows 7 işletim sistemi Windows 7 RC ile calışan bilgisayarlar 1 Mart'tan itibaren 2 saatte bir sistemi yeniden başlatacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
Microsoft, Mac’in eski sürümlerinde OneDrive senkronizasyonu desteğini sona erdirdiğini duyurmuştu. Şimdi benzer bir durum da Windows için planlanıyor. 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren Windows 7, 8 ve 8.1 ile çalışan OneDrive masaüstü uygulamasına hiçbir güncelleme sunulmayacağı açıklandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,496Konular
981,666Mesajlar
29,738Kullanıcılar
myanardag0Son üye
Üst Alt