Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 7 Kenar Çubuğu ve Araçlar hakkında bilgi

Windows 7 Kenar Çubuğu ve Araçlar hakkında bilgi
0
60

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Windows 7 Kenar Çubuğu ve Araçlar hakkında data Windows 7 Kenar Çubuğu ve Araçlar Merhaba Sevgili Melek'ler, bu sayfamızda Windows 7 Kenar Çubuğu ve Araçları hakkında bizden destek isteyen misafirimiz için ve sizlerinde bu konuda veri edinmesi için Windows 7 Kenar Çubuğu ve Araçları hakkında bilinmesi gerekenleri paylaşıyoruz 1549280840 1549280840 windows7kenarcubuguvearaclarhakkindabilgi5c58264cebc7cwindows7kenarcubuguvearaclarhakkindabilgi5c58264cebc7cwindows7kenarcubuguvearaclarhakkindabilgi5c58264cebc7c Masaüstünüze sağ tıklayarak araçlar sekmesine gidebilirsiniz Araçlarınızı değişik yollarla düzenleyebilirisiniz: Kenar Çubuğuna eklenen araçların tümünü tutabilirsiniz Kenar Çubuğundaki araçların gösteriliş sırasını değiştirebilirsiniz Bunu yapmak için arabulucu yeni konumuna sürükleyin Kenar Çubuğuna eklenen bir takım araçları tutabilir ve bazılarını masaüstüne yerleştirebilirsiniz Tüm araçları Kenar Çubuğundan ayırarak masaüstüne yerleştirebilirsiniz Araçlarınızı bu yolla düzenlerken, Kenar Çubuğunu kapatabilirsiniz  

Similar threads

Windows 7 Kenar Çubuğu ve Araçlar Masaüstünüze sağ tıklayarak araçlar sekmesine gidebilirsiniz Araçlarınızı çeşitli yollarla düzenleyebilirisiniz: Kenar Çubuğuna eklenen araçların tümünü tutabilirsiniz Kenar Çubuğundaki araçların gösteriliş sırasını değiştirebilirsiniz Bunu yerine...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Windows 7 Kenar Çubuğu Araçları Windows 7 Kenar Çubuğu Araçları Merhaba ben Windows 7 Kenar Çubuğu Araçlarını masaüstüne almak istiyorum nasıl yapacam ben Windows 7 Kenar Çubuğu Araçlarını kullanamıyorum yawindows7kenarcubuguaraclari5c5a2519c1510alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Windows 7 Kenar Cubuğu ve Araclar imageswindows7kenarcubuguaraclari5b0497fae8a26 Masaustunuze sağ tıklayarak araclar sekmesine gidebilirsiniz Araclarınızı ceşitli yollarla duzenleyebilirisiniz: Kenar Cubuğuna eklenen aracların tumunu tutabilirsiniz Kenar Cubuğundaki aracların...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Microsoft, Dev ve Beta Kanalı’ndakiler kullanıcıları için Windows 11 Build 22610 güncellemesini teste açtı. Yeni güncellemeyle birlikte sayısız geliştirme yapıldı görüyoruz. Ayrıyeten buna yakın vakitte tanıtılan tekrar tasarlanmış Misyon Yöneticisi de dahil. “Windows 11 Insider Preview 22610...
Cevaplar
0
Görüntüleme
47
Yazılım devi Microsoft, daha önce de tahmin ettiğimiz üzere bugün yani 28 Haziran’da Windows 11 için Insider Önizleme sürümünü yayınladı. 22000.51 olarak adlandırılan derleme, Windows 11 ile duyurulan her özelliği içermese de, birçok yenilik zamanla eklenecek ve test edilmesi sağlanacak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt