Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 7 SP1 Detayları Belli Oluyor

Windows 7 SP1 Detayları Belli Oluyor

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Windows 7'i piyasaya süreli bir hafta geçmesine rağmen Microsoft, Win 7 SP1 ile ilgili çalışmalarına başladı

Microsoft daima bir adım ilerisini düşünüyor gibi gözüküyor Zira işyeri, çoktan Windows 7 için ilk servis paketinin hazırlıklarına başladı bile Microsoft bünyesinde çalışan mühendisler, daha etkin ve işletim sistemini geliştirmeye yönelik yamalar için sıkı bir çalışmaya girdiler Windows 7 kapsamında olan uygulamaların, ufak çaplarda da olsa hatalar içerdiğini gösteren Microsoft mühendisleri, bu servis paketiyle birlikte, Windows 7'nin daha da etkin bir ayla geleceğini iddia ediyorWindows 7, beta sürümü yayınlandığından bu yandan dünya çapında deneme ediliyor Keza RTM sürüm ile birlikte bütün dünyada binlerce son kullanıcı kadar da deneme edilmiş oldu Bunun üzerine işletim sisteminin final sürümü yayınlandığında, halihazırda düzeltilmesi gereken noktalar belirlenmişti Windows 7 SP1 Beta'in çıkış tarihi olarak 2010 Ocak düşünülüyor Paketin beta sürümden çıkıp OEM sistemlere hazır gale gelmesi ise Haziran veya Temmuz 2010'u bulacak Son kullanıcı ise EylülEkim 2010 civarında Windows 7 SP 1 ile tanışabilecek *

858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt