Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 7 SP1 Detayları Belli Oluyor

Windows 7 SP1 Detayları Belli Oluyor
0
100

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Windows 7'i piyasaya sureli bir hafta gecmesine rağmen Microsoft, Win 7 SP1 ile ilgili calışmalarına başladı

Microsoft her zaman bir adım ilerisini duşunuyor gibi gozukuyor Zira firma, şimdiden Windows 7 icin ilk servis paketinin hazırlıklarına başladı bile Microsoft bunyesinde calışan muhendisler, daha etkili ve işletim sistemini geliştirmeye yonelik yamalar icin sıkı bir calışmaya girdiler Windows 7 dahilinde olan uygulamaların, ufak caplarda da olsa hatalar icerdiğini belirten Microsoft muhendisleri, bu servis paketiyle birlikte, Windows 7'nin daha da etkili bir hale geleceğini iddia ediyorWindows 7, beta surumu yayınlandığından bu yana dunya capında test ediliyor Ayrıca RTM surum ile birlikte tum dunyada binlerce son kullanıcı tarafından da test edilmiş oldu Bunun uzerine işletim sisteminin final surumu yayınlandığında, halihazırda duzeltilmesi gereken noktalar belirlenmişti Windows 7 SP1 Beta'in cıkış tarihi olarak 2019 Ocak duşunuluyor Paketin beta surumden cıkıp OEM sistemlere hazır gale gelmesi ise Haziran ya da Temmuz 2019'u bulacak Son kullanıcı ise EylulEkim 2019 civarında Windows 7 SP 1 ile tanışabilecek

858,461Konular
981,117Mesajlar
29,532Kullanıcılar
Üst Alt