Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 7 Temaları

Windows 7 Temaları
0
93

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Windows 7 Temalar, Yeni Windows 7 Temaları
Windows 7 Temaları Geldi

Windows 7′nin ilk dikkat cekici yanı gorselliğinin cok guzel olmasıdır
Kullanıcılar istediği gibi gorunumu ozelleştirebilirler
Windows’un en yeni harikası olan Windows 7 icin yeni resmi temalar gelmiş bulunmakta

Yeni Windows 7 temaları icin buradan tıklayınız

Similar threads

xp icin windows 7 teması Xp İcin Windows 7 Teması kurulumu xp icin windows 7 teması 2019 xp icin windows 7 tema Microsoft'un yeni işletim sistemi Windows 7'nin surum adayı versiyonunu kullanmak istemeyen kullanıcılar icin hazırlanmış ve Windows XP işletim sisteminde calışan Seven...
Cevaplar
0
Görüntüleme
94
1 Yeni Klasor Acma Windows 7'ye ozel olan bu kısayol yeni klasor acmak icin fareyle uğraşmanıza gerek bırakmıyor Klavyeden aynı anda Ctrl+Shift+N tuşuna basarak istediğiniz kadar yeni klasor acabilirsiniz 2 Admin Olarak Acmak Windows 7'nin getirdiği guvenlik gerekcelerinden biri de Exe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Windows 7 yi Korsan Kullanma, Windows 7 yi Kacak Kullanma, Orjinal Olmayan Windows 7, Windows 7 Guncelleme imageswindows7yikorsankullananlardikkat5ad32fb4501bf Microsoft, Windows 7′nin orijinal olup olmadığını kontrol etme metodu ile Korsan kullananları tespit ederek işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
196
Windows 7'de gorev cubuğu artık daha işlevsel imageswindows7degisiyor5ad35d44bbaf7 MS, Win 7 icin Beta'dan bu yana 36 değişiklik yaptığını duyurmuştu Şimdi bu rakam 63'e ulaştı Microsoft, yeni işletim sistemi Windows 7'nin mukemmel olmasını istiyor Bu yuzden buyuk oranda tamamlanmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
İşinize Yaramayan Windows Servislerini Kapatınız imagesisinizeyaramayanwindowsservislerinikapatiniz5ad35f191098f Windows 2003 veya XP ‘yi ilk kurduğumuz da calışma ortamımıza gore değişebilecek gereksiz bazı servislerin de calıştığını biliyoruz Windows 2003XP kurulu sistemimizi biraz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,510Konular
982,885Mesajlar
30,664Kullanıcılar
MinaSon üye
Üst Alt