Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8.1 ’i direk masaüstünde açın

Windows 8.1 ’i direk masaüstünde açın
0
154

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Windows 81 ’i kutup masaüstünde açın

Windows 8 ’in dokunmatik ekran olmayan bilgisayarlar için en rahatsız eden özelliği karşılama ekranıydı sanırım Ufak kutucuklardan oluşan karşılama ekranında önce masaüstü simgesini bulup tıklamak durumunda kalınıyordu Windows 81 güncellemesi ile artık uç masaüstü ekranınızla açabilirsiniz bilgisayarınızı bunun yolu ise epeyce basit

– Önce Windows 81 ’i açın ve masaüstü moduna geçin

– Görev çubuğunuzda anlamsız bir alana sağ tıklayın ve Özellikler ’e tıklayın

– Gezinti sekmesine tıklayın ve “Oturum açtığımda Başlangıç yerine masaüstüne git seçeneğini işaretleyin

– Hazır ’a tıklayın ve bilgisayarınızı her yerde başlatın Windows, başlangıç ekranını atlayarak masaüstünden açılacaktır *

Similar threads

Windows 81 ’i direk masaustunde acın imageswindows81idirekmasaustundeacin5af728ddefe13 Windows 8 ’in dokunmatik ekran olmayan bilgisayarlar icin en rahatsız eden ozelliği karşılama ekranıydı sanırım Kucuk kutucuklardan oluşan karşılama ekranında once masaustu simgesini bulup tıklamak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
Microsoft, Windows 11‘i desteklememesine rağmen cihazlarına bu işletim sistemini kurmuş kullanıcıları için sürpriz bir güncelleme paylaştı. Şirket, Windows 11’e sunduğu yeni güncellemede, işletim sistemini desteklemeyen bilgisayarlar için bir masaüstü filigranı getirdi. Windows 11...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Windows 8 ile yeni bir dönem başladı başlamasına lakin halen alışamayanlar için birkaç minik ipucu vermeye devam edelim Windows 81 işletim sistemli tablet yada bilgisayarınızı açtığınızda karşınıza çıkan Açılış Ekranına bir türlü alışamadınız ve ekran açılır açılmaz masaüstünüzü görmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Günümüzde en çok kullanılan işletim sistemlerinin başında gelen Windows, birçok kullanıcı tarafından severek kullanılıyor. Gelişmeye devam eden teknoloji ile birlikte daima güncellenip yenilikler sunan Windows, birçok alanda kullanıcılarına kolaylık sağlıyor. Ferdî alanlarda, iş yerlerinde ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Microsoft, Windows Insider Programı aracılığıyla Windows 11’i deneyimlememizi kolaylaştırdı. Her şeyi elle ayarlamak zorunda kalmadan Dev kanalı aracılığıyla Windows 10’dan Windows 11’e kolayca yükseltebilirsiniz . Aslında, Windows Insider Beta kullanıcıları artık Windows 11 güncellemelerini de...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
858,499Konular
982,575Mesajlar
30,326Kullanıcılar
verliaqwSon üye
Üst Alt