Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8.1 ’in çıkış tarihi

Windows 8.1 ’in çıkış tarihi
0
186

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Windows 81 ’in çıkış tarihi

Microsoft yeni işletim sistemi Windows 81 ’in çıkış tarihini sonunda kesinleştirdi Microsoft kadar yapılan açıklamaya tarafından işletim sisteminin yeni sürümü 18 Ekim 2019 tarihinde yayınlanacak

Eğer Windows 8 işletim sistemine geçen kullanıcı grubundansanız 17 Ekim 2019 tarihinde yayınlanacak güncelleme ile 81 ’e ücretsiz sahip olabileceksiniz

Son güncellemede uyumluluk sorunlarının giderilmesi ve başlat menüsünün geri dönüşü laf konusu Bilindiği gibi özellikle antivirüs uygulamalarında yaşanan ahenklilik sorunu kullanıcıyı oldukça rahatsız etmekteydi

Kısaca bildirmek gerekirse win 8 kullanıcıları 17 Ekim 2019 ’de, öteki işletim sistemini kullanıp Win 81 ’in çıkışını bekleyen kullanıcılar ise 18 Ekim 2019 tarihinde yeni sürüme geçebilecek *

Similar threads

Windows 81’in cıkış tarihi imageswindows81incikistarihi5ad0f7f133e80 Microsoft yeni işletim sistemi Windows 81’in cıkış tarihini sonunda kesinleştirdi Microsoft tarafından yapılan acıklamaya gore işletim sisteminin yeni surumu 18 Ekim 2019 tarihinde yayınlanacak Eğer Windows 8 işletim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
173
Windows 81 ’in birincil tanıtım videosu Microsoft geçtiğimiz yıl çıkardığı Windows 8 ile epeyce fazla tepki almış ve eksikliklerin Blue adını verdikleri güncelleme ile giderileceğini duyurmuştu Windows 81 güncellemesi hakkında fazlasıyla veri internete sızarken Microsoft yayınladığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
141
Windows 81 hakkında bugüne dek kimsenin bilmediği bir gerçek daha ortaya çıktı http:img812**************img8129868x9cc Windows 81, Microsoft'un son işletim sistemi için birçok geliştirme ve birkaç yenilik sunuyor 18 Ekim'de ücretsiz olarak sunulacak güncellemeyi yüklememek için bir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Yazılım devi Microsoft, 24 Haziran tarihinde düzenlemiş olduğu etkinlikte Windows 11‘i duyurmuş ancak çıkış tarihi hakkında herhangi bir bilgi paylaşmamıştı. Ancak daha sonradan Windows 11 çıkış tarihi ile bir takım açıklamalarda bulunan şirket, yeni nesil Windows’un dağıtımına 2021’in son...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Windows 8.1, 10 Ocak 2023'te ömrünün sonuna gelecek. Ve Microsoft yakında bu işletim sistemini kullananları "yaklaşan ölüm" hakkında bildirimlerle rahatsız etmeye başlayacak. Microsoft, kullanıcıların Windows 7'nin vefat bildirisine misal bildiriler alacaklarını belirtti. Yakında kullanım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
858,509Konular
980,857Mesajlar
30,705Kullanıcılar
mehmethakSon üye
Üst Alt