Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Windows 8.1 ’in ilk tanıtım videosu

Windows 8.1 ’in ilk tanıtım videosu
0
135

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Windows 81 ’in birincil tanıtım videosu

Microsoft geçtiğimiz yıl çıkardığı Windows 8 ile epeyce fazla tepki almış ve eksikliklerin Blue adını verdikleri güncelleme ile giderileceğini duyurmuştu

Windows 81 güncellemesi hakkında fazlasıyla veri internete sızarken Microsoft yayınladığı birincil tanıtım videosu ile kullanıcılardan gelen şikayetleri dikkate aldığını gösterdi

Windows 81 güncellemesi ile en fazla eleştiri alan Metro arayüzünde iyileştirme üretilmiş Görsellik ise göze çarpan oranda ön plana çıkmış Keza dokunmatik işlemi güçlenmiş ve SkyDrive işletim sistemine entegre edilmiş

Yayınlanan birincil tanıtım videosunu izleyince aradaki farkı kendiniz görebileceksiniz *

Similar threads

Windows 81’in ilk tanıtım videosu imageswindows81inilktanitimvideosu5ad0f77e428b7 Microsoft gectiğimiz yıl cıkardığı Windows 8 ile oldukca fazla tepki almış ve eksikliklerin Blue adını verdikleri guncelleme ile giderileceğini duyurmuştu Windows 81 guncellemesi hakkında fazlasıyla bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
windows 81 ’in tum ozellikleri Windows 8 cıktığı gunden bu yana kullanıcıların pek cok alanda tepkisiyle karşılaşmıştı Microsoft surdurduğu yoğun calışmaların neticesinde windows 81 guncellemesini kullanıcıların yorumlarına gore şekillendirdi Peki neler var Windows 81 guncellemesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
windows 81 ’in tüm özellikleri Windows 8 çıktığı günden bu yanlamasına kullanıcıların öyle çok alanda tepkisiyle karşılaşmıştı Microsoft sürdürdüğü yoğun çalışmaların neticesinde windows 81 güncellemesini kullanıcıların yorumlarına kadar şekillendirdi Peki neler var Windows 81...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
İşte Karşınızda Windows 8 Tanıtım Videosu windows 8 tanıtımı windows 8 tanıtım videosu Sevgilğ melekler, internet kullanıcılarının ilgiyle beklediği işletim sistemi Windows 8 tanıtım videosu nihayet Microsoft kadar yayınlandı Windows 7 nin arkasında çıkarılan ve çok elverişli gibi görünen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
http:img341**************img3418663s2yk Microsoft'un beklenen güncellemeyi sonunda yayınlamasıyla Windows 81'in resmi önizleme yapısıyla zaman geçirme şansı bulduk Şimdiye kadarki Windows 81 sızıntılarının çoğunun doğru çıktığını söyleyebiliriz: Başlat düğmesi gerçekten de geri dönmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt