Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

windows 8.1 ’in tüm özellikleri

windows 8.1 ’in tüm özellikleri
0
130

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
windows 81 ’in tüm özellikleri

Windows 8 çıktığı günden bu yanlamasına kullanıcıların öyle çok alanda tepkisiyle karşılaşmıştı Microsoft sürdürdüğü yoğun çalışmaların neticesinde windows 81 güncellemesini kullanıcıların yorumlarına kadar şekillendirdi

Peki neler var Windows 81 güncellemesinde;

Ilk Önce Metro ara yüzdeki haberler, yol finans gibi uygulamalarda iyileştirme çalışması üretilmiş

Facebook ve Flipboard Windows 81 ’in Metro ara yüzü için geliyor

Windows Phone 8 ’de yaşanan çözünürlük sorununu Retina Ekran teknoloji tamamen çözmüş

İşte diğer özelliklerinide bulabileceğiniz Windows 81 ’in devlete ait tanıtım videosu *

Similar threads

windows 81 ’in tum ozellikleri Windows 8 cıktığı gunden bu yana kullanıcıların pek cok alanda tepkisiyle karşılaşmıştı Microsoft surdurduğu yoğun calışmaların neticesinde windows 81 guncellemesini kullanıcıların yorumlarına gore şekillendirdi Peki neler var Windows 81 guncellemesinde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
Windows 81’in ilk tanıtım videosu imageswindows81inilktanitimvideosu5ad0f77e428b7 Microsoft gectiğimiz yıl cıkardığı Windows 8 ile oldukca fazla tepki almış ve eksikliklerin Blue adını verdikleri guncelleme ile giderileceğini duyurmuştu Windows 81 guncellemesi hakkında fazlasıyla bilgi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
212
Windows 81 ’in birincil tanıtım videosu Microsoft geçtiğimiz yıl çıkardığı Windows 8 ile epeyce fazla tepki almış ve eksikliklerin Blue adını verdikleri güncelleme ile giderileceğini duyurmuştu Windows 81 güncellemesi hakkında fazlasıyla veri internete sızarken Microsoft yayınladığı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
136
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt