Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Windows 8.1 pro Oyun Yardım !

Windows 8.1 pro Oyun Yardım !

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Sa Arkadaşlar Bu sabah format attım pc ye windows 81 yükledim mağazadan asphalt 8 oyununu yükledim 1 saat fln oynadım yükleyince ondan sonra kapattım şimdi girince 510 saniye arasında oyun donuyor ses geliyor ama görüntü donuyor Bide Mağazadan uygulama indiremiyorum bir hata oluştu hata kodu fln yazıyor

Similar threads

arkadaşlar ben bikaç ay öncesine kadar fifa 08 in dvd sini almıştım yükledim fln güzelce oynuyodum bigün bilga format atıldı ne olduysa ondan sonra oldu sanırım oyunu yine yüklüyorum fakat klavyede yön tuşuna basılı tutup bırakınca adam en az bi 510 saniye yürümeye devam ediyor üstelik sadece...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
pc ye format attım gta 4 yükledim bu kadar rezil bi program görmedim hesabımı yazıyorum yok güncellemeymiş güncelliyorum connection error microsoftun yapıcağı servise tüküreyim steam gibi bi program varken şu windows live girmişya araya sinir oldum defolsun gitsin şu oyun piyasasından
Cevaplar
0
Görüntüleme
90
oyunun hikaye bölümü çıktıktan sonra aynı sorun bendede olmaya başladı hikayenin belli bir kısmına gelince bi evin içine girip yaşlı bir kadınla konuşmaya başlıyor yani ara sahne geliyor sonra o sırada 5 10 saniye sonra donuyor ve görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan başarı ile...
Cevaplar
0
Görüntüleme
169
arkadaslar vİsta home premium sp2 kullanicisiyim ( fark edermİ bİlmem )bfme dvd sİ aldim ve yÜkledİmcrack İslemİ cikdionuda tamamladikdan sonra oyuna tikliyorumoyun ekrani gelİyor ancak daha sonra mause oyunun dondugunu belirtiyoroyun donuyor daha sonra kapat hatasi verİyoroyunu bircok yontemle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Selam Herkese! Oyunu Sorunsuz bir şekilde kurdum Grafik ayarlarından 800*600 diğer ayarları Medium ve Low a getirmeme Rağmen oyun 1'er saniye gibi aralıkla kesik kesik donuyor takılıyor! Neden kaynaklanıyor? PC: Quad8200 233 Xp Servis pack 3 2 Gb DDR3 1066 Asus NVidia EN9600 Gt 512...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
858,497Konular
981,950Mesajlar
29,947Kullanıcılar
Pelin06432Son üye
Üst Alt